Açtığım konuya yorum yazıp değer katan herkese sonsuz teşekkürler, izmarit durumuna gelecek olursak,bu aralar izmarit balığı yüzleri bayağı güldürmekde, dibi kayalık yosunlu bölgelerde 2-3 köstekli dip oltası ile izmaritlerin kovaya gönderilmesi içden bile değil bu aylarda.
bu arada dünde yerimde duramadım çalan telefonla kendimi çiftalanköyünde buldum hedef balık aynalı ve sarı sazandı ama israillerden yakamızı kurtaramadık resimdekiler tuttuğum israillerin bir bölümü 3 arkadaş akşama kadar 100e yakın israil yakaladık (bayağı bir temizlik yaptık) lakin gölde milyonlarcası var
Bu balıkların nedir senden çektiği? tatlı su tuzlu su farketmez Özkan79 affetmez israilin tadı çok mu kötü?
maaşallah artık raporları arka arkaya iliştirmeye başladın pastaneden tatlı tuzlu karışık alır gibi elinize sağlık daha iyileri rast gelsin her nekadar tatlısu hakkında enufak fikrim olmasada bu israil sazanlarının çok zararlı olduğunu forumda okuyorum inşallah şu balık nasıl azalcaksa azalırda tatlısuya gönül vermiş herkes çok daha güzel balıklar yakalar He bu arada karaya dökmek deyimi böyle oluyor sanırım
kankaaaa bir kilo göndereyim de bir dene hihi hihi şaka bir yana tadı yenmesi mevzusu bir tarafa dursun diğer sazangiller üzerinde büyük bir baskı oluşturup diğer türlerin üremesine izin vermiyor, onuda ALLAH yarattı onun taktiri yaradan odur, ben işe yaramaz bir tür ve diğer cinsler için tehtid olduğundan kendilerini karaya döktüm, taktir yaratıcınındır.
özkan abıcım oncellıkle avın cok guzel gecmıs bellı tam yer belırte bılırmısın ızmarıt ıcın hasret kaldık valla
Paşam maşallah maşallah Allah'u taala oltanı ve seni kem gözlerden korusun Ben geldim artık başlarız turlara inşallah en kısa zamanda fener yolu göründü:laughing: :laughing: