10.10.2012 Dişli sezonu açılışı (Hem de ne açılış!)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 39348 tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Teşekkürler Keremcan, gerçekten lüferi görünce kalbim yerinden çıkacak zannettim, ayrıca parmağımı ısıran Allahtan lüfer değil çinekoptu:D

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Metincim seni ve sevgili İsa abimi canı gönülden kutlarım.Çok yakışıklı balıklar yakalamışsınız.İsa abinin elindeki kıyıya çıktığından pek memnun olmamış çatık çatık bakıyor:D:D :D Daha güzelleri denk gelsin inşallah.Tebrikler ...

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Teşekkürler Can kardeşim, gerçekten bu dişliler neden hep asık suratlı bende merak etmişimdir.:rolleyes:

4. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Çok teşekkür ediyorum metin abi, inşallah birlikte daha güzel avlar yapmak nasip olur.Amatör ruhla balık avlama sevdası ile ortaya çıkan bu güzel dostluk ortamını gerçekten takdir ediyorum.
    93 gün sonra aranıza katılmak dileklerimle birlikte tekrardan bu ince davranışın sebebiyle teşekkür ediyorum.
    Umarım çok daha güzel avlar ve sohbetler sizlerin olur...:)

Burdaki askerlerin deyimiyle atarsa 92 :)

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Gel tezkere gelll..
    Eşkinalar bizi bekler...:D

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Nasil görmemisim bu konuyu :) tebrikler ekibe. Çok zevkli bir sey bu mereti tutmasi yahu..

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bir daha olmasın:cool: :D

Sevgili roy, gerçekten çok keyifliydi, hele suyun üzerinde parendeler atarak gelirken çıkardığı şapırtılar adrenalini maksimum yaptı.reeling

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Su üstü yapip parende atmayi çok sever namissiz :) tabi balik bastikca insan o an heyecanlaniyor.

9. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Yukarida avi tebrik etmistim ama bir de degerli dostum Isa nezdinde tum ekibe ellerine saglik ve afiyet olsun diyeyim. :)

Gecmis olsun Isacan! Demek lufer imzasini atti eline. :eek: hihi Boylece usta avci oldugun hepten ispatlanmis oldu. Bundan daha somut bir ustalik nisanesi olur mu dostum?! :)

Cocuklugumuzun kovboy filmlerinde usta silahsorlerin tabancalarinin kabzasina her vurdugu adam icin bir centik atmasi gibi bir sey olmus seninkisi. :D Gunun birinde evladina balik maceralarini anlatirken dersin ki "iste bu da luferin isirik izi". :) Elinde oyle bir lufer isirigi izine sahip olmak isteyen kac avci vardir kim bilir. :) Lufer tutalim yeter ki, isirirsa isirsin diyen de coktur. :D

Dostum; sizler luferin hasin bakisindan, catik kasli sert ifadesinden :) bahsedince, aklima takildi, nerede okumustum hatirlamiyorum ama tekrar arayip bulabilir miyim diye nette biraz dolastim, bulamadim ama bulursam yazarim, sanki o sinirli adam ifadesi yirtici bir balik olan luferin avina odaklanmasinda kolaylik saglayan bir ozellik (sudaki isik kirilmasi ile mi ilgiliydi, neydi hatirlayamiyorum) gibi bir seydi galiba. Yani bosuna catik kasli degil kerata, avci olmasiyla alakali bir durum. Degerli hocalarimiz (Yakup hoca mesela) aydinlatir belki bizi bu konuda.

Luferin hasin bir avci olmasiyla alakali birkac kaynaktan arastirirken, asagidaki gazete haberine rastladim. Gerci Ispanyolca ve dolayisiyla okuyamadim ama bu haberi referans veren kaynaktan okuduguma gore mevzu soyle:

Ispanya'nin Akdeniz kiyisindaki Alicante kenti kiyisinda bir genc kiz kofana saldirisina ugruyor. :eek: mrsparkle Once kopekbaligi filan saniyorlar ama isiriklarin seklinden anliyorlar ki saldiran baska bir sey. Jilet atilmis tinerci kolu gibi :D olmus kizcagizin sagi solu. :eek: hihi Sonradan anliyorlar ki kiz tam da luferlerin kucuk baliklari kiyiya kistirdigi noktada yuzuyormus, yani luferlerin beslenme cilginliginin ortasina dusmus. :) Insan gibi buyuk bir seye kasten saldirmamislardir muhtemelen, fakat ufak baliklara hucum ederken kizi da epeyce hirpalamislar benim anladigim.

Otomatik tercume ozellikli yazilimi olan varsa hayrina Ispanyolca'dan tercume ediversin su gazete kupurunu de anlayalim detaylari neymis. 60 cm :eek: diyor bir yerinde, baba kofana yani.

http://elpais.com/elpais/2006/07/14/actualidad/1152865025_850215.html

Selamlar dostum. :)

10. 39348

39348

Eyvallah üstat :)

Hehe o an çok komikti. Bi baktım üç kişi parmaktan balığı ayırmaya çalışıyor :laughing: parmak kan revan. İsa abi bastıkça kan geliyor. Nokta şeklinde ama derin. Balık intikam akır gibiydi. hooked

Amin. Sizlere daha iyileri gelsin inşallah :thumb:

Bitmiş be dostum sezonun sonuna yetişiyorsun :thumb:

Tutana kadar bu kadar zevkli olacağı aklımın ucundan geçmezdi....

Haber müthiş.. Teşekkürler. Bunlar aç oldu mu piranaya dönüyor demek ki :hungry: :laughing:

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili dostum nezaketin ve yorumların için çok teşekkür ederim:)

Bu dişliler gerçekten denizlerin piranhası gibiler, ilk kez parmağımı kaptırdım, üstelik iğneyi çıkarırken değil, balıkla oynarken kapması ustalıktan ziyade acemiliğimizle ilgili olsa gerek:D
    Ancak balığın kafasını yana çevirip adeta pitbul gibi elime yapışmasıda oldukça enteresandı.
    Ayrıca dediğin gibi bu dişlilerin yüz ifadesi muhtemelen saldırgan mizaçlarından kaynaklanabilir diye düşünüyorum.Tıpkı biz insanlarda da görülebildiği gibi:rolleyes:
    Herhalde su altında bana doğru yüzen bir kofana görürsem hemen uzaklaşırım bundan sonra:p

Herşey gönlünce olsun, sevgilerimle hoşçakal İbocan dostum...

12. melikşah

melikşah ........................

Raporu geç farkettiğim için özürlerimi kabul edin arkadaşlar:)
    Çok güzel bir iş çıkartmışsınız Allah bereketinizi arttırsın.
    İsa bu arada dediğim malum yermi orası?:D
    İnşallah hep beraber bir av yaparız:)