antalyada teke bu kadar pahalı değildi .oraya 5 sene kadar önce arap lakaplı bir adam dadandı bütün teke satanları örgütledi o zamandan beri pahalı ,eskiden adamlar rekabetten dolayı bedava veriyorlardı nerdeyse tekeyi . antalyalılar gayet iyi tanıyorlardır zatı muhteremi.
tanımaz olur muyuz hiç. demin yazacaktım artık bu iş burada birtakım güçlerin elinde gibisinden . boşver dedim.
teke işinemi girsek acaba. 2 bardak 5 lira. burdan 1 liraya alayım 4 lira kar. ev ve işyerlerine servis yapılır .
Namık hocam ben şaşırmam aslını istersen yakında Antalyada kuzu mafyasıda kurulacak sende bu hırs varken
Şaban gerçekten mırmırlar çok güzel gözüküyor... Bir biz hasret kaldık şu mırmılara Antalya' da Mırmırlar çok güzelde senin konu teke konusu yanında zayıf kaldı Ayrıca teke mafyası benzetmesi de çok iyi.... Haa Namık, Mehmet, İdris; bakın ne diyeceğim; geçen benim işyerinden kaptanlar balık avına gittiler; ertesi gün geldiler burada anlatıyorlar, canlı canlı koca koca tekeleri taktık diye... Hayırdır canlı büyük tekelri nerden buldunuz diye sordum. ....... ofisten çevreyoluna çıkan bir yol var , Kanalyolu, oradan giderken 5 dakikada toplamışlar... Ne yapsak balığa gderken oraya mı uğrasak? Teke mafyasına uğrayacağımıza
mırmır a baya rastlamaya başladım ,bi deneme yapacam ilerleyen günlerde,,bu arada tebrikler usta sevimli canlılar
tebrikler Şaban güzel mırmır'lar, birde şu teke mafyası ne demek.? onlardan iyi yem olurmu? kuyruk kısmındanmı kesicez.? yoksa kılçığı çıkartıp yaprak olarakmı takıcez, bilgilere şimdiden teşekkürler