10. İstanbul Organizasyonu - 16 Eylül 2007 Kuruçeşme

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ACCO

ACCO

Favori Kamış:
    ALBASTAR 4500
    En İyi Avı:
    İLK BALIK AVIM, 5 ADET İRİ PALAMUT
    Merhaba Arkadaşlar,
    görüyorum ki çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Hele hele midye dolmaları görünce şok oldum.. Ta izmirden getirilmiş, ege kokan midyeler... Ne diyeyim, gelemedim ama aklım kaldı, bir sonraki organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum. :)

2. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    Herkese günaydın

Organizasyonda adı, emeği, düzenleyen, balık, tutan, pişiren, yediren, üşenmeden, bana, çapari arıyan, herkese teşekkürler.
    :D

3. ontheroad

ontheroad cihan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 4.20
    En İyi Avı:
    yaklasik 3.5 kilo istavrit. Yanyana koyunca bayagi büyük oluyor ama :)
    Emegi gecen tüm arkadaslara gonulden tesekkur ederim... Çok fazla çimen muhabbetine katilamasamda fazlaca eğlendigimi belirtmek istedim... Çok güzel insanlarsiniz.. Tesekkurler...

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    gelen gelemeyen, tutan tamayan, yiyen yiyemeyen kısacası bu güzel günün yaşanmasına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ayrıca bu organizasyona izmir, ankara, tekirdağdan katılan abilerimiz ve kardeşlerimizinde ayaklarına sağlık iyiki vardınız iyiki geldiniz.
    çok güzel balık yakaladık çok güzel muhabbet ettik yani balıkta şahane muhabbette şahane özellikle iftardan sonra yunusların sıkıştırmasıyla ve turgay abimizin gazıyla çaparileri full çektik hepiniz sağolun varolun daha nice güzel günlerde birlikte olabilmek dileğiyle.:) :)

5. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Sedat Abi,

Solda İstanbul,
    Sağda Ankara,
    Önde İzmir.

Çok güzel oldu ama yorgunluktan ölüyorum.

6. istavrit

istavrit Boğaç

Balık da şahaneydi ,muhabbet de ....Midye'de şahaneydi (Müjdat Abimmm şükrannnn ) ,zeyinyağlı yaprak sarma da (Sennur Kardeş şükraannnn)...her şey kusursuzdu...manzara ,yemekler ,sohbet ....bu kadar güzelliğe Boğaz bile kayıtsız kalmadı ve akşam biza süper bir veda yaptı...bir kişinin oltasından , bir ara üç kişi balık ayıklıyordu diyim ,siz gerisini anlayın artık ...Muhabbetimiz ve dostluklarımız daim olsun ...Babam ve kendim adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

7. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    resimlere gıpta ile bak dur şimdi.aslında sedat abim gece 23.00 e kadar haber bekledi benden.biz program sorununu çözemedik.bir daha ki org.a listeye ilk beni yazın.böyle güzel bir org. düzenleyen ve katılan herkezi tebrik ediyorum.

8. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Bu tür organizasyonlarda emegi geçen tüm dostlarımı candan kutlamak istiyorum .
    Önceden tanıştığımız arkadaşlarımızın yanısıra İstanbullu kardeşlerim vede
    Trakyalı sevgili büyüklerimimi tanımanın serefinede eriştiğim için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .
    En kısa zamanda 3. buluşma için el ele

9. lost_paradise

lost_paradise

Favori Kamış:
    Olta , çapari , zargana topu
    En İyi Avı:
    90 60 90 Manken Balığı :)
    Selam Koral Abi,

Ne özürü abicim bi sonraki organizasyonda ilk beni çekersin :)
    Seni tanıdığıma çok çok memnun oldum gerçekten. Ufaklığı öpersin benim için...

10. lathander

lathander Levend Turgay

Favori Kamış:
    silikonlu çaparinin hastasıyım
    En İyi Avı:
    bi sürü istarvit
    Çok tecrübe kazandığım bir etkinlik oldu sizleri daha forumdan bir kaç haftadır tanıyorum ve yüzyüze ilk defa tanıdım, çok memnun oldum. Artık ilk defa bu kadar kalabalık olarak balık tutmaktanmı ya da devamlı takım, kurşun takıp kaybetmektenmi bilmiyorum ama çoğunuzla tam kaynaşamadım. Hatta o kadarki LostPAradise arkadaşı tanıyamadım bile ki bende büyükçekmeceden geldim :D
    Tecrübelerini paylaşan tüm abilerime ve yedikten sonra bunları istabuldan nerden bulmuşlar acaba yahu diye içimden geçirdiğim o güzel midyelei getiren Müjdat abimize çok teşekkür ederim. Bir an sanki izmir istanbulu ağırladı gibi oldu ama o tatlı tartışmayı başkalarına bırakıyorum :D Ama izmir org. olduğunda katılmaya çalışacağım. Bu org. hakkında aklıma geldikce ve resimler geldikçe yorum yapacağım daha ;)

Kişisel notlar:
    Hiç balık tutamadım
    6 kurşun 7 takım kaybettim
    Kamışı değiştireceğim en yakın zamanda
    Boğazda tutmak zormuş bnm için
    takım çantam çok eksik
    Büyükçekmecemin durgun suları gibisi var mı :)

Ayrıca ben 2 gündür eve uğramıyorum etkinlik sonrasıda çamlıcaya geçip burda kaldım bugün sirkecideki işlerimi hallettikten sonra galata yakınlarında olta atmayı düşünüyorum.

Balık tutmadan eve dönemem :D

Son düzenleme: 17 Eylül 2007
  11. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Güzel organizasyonun güzel insanları;hepinizi tanımaktan müthiş keyf aldim.Hepinize sonsuz teşekkürler.

12. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Müjdat Dostuma Selamlar.

Biz Sana teşekkür ederiz Müjdat.

* Güleryüzlülüğün,
    * Sıcak kanlı olman,
    * Samimiyetin,
    * Dürüstlüğün ,
    * HatırŞinazlığın,
    * Açık Sözlülüğün

hepimizin gönlünü aldı Kardeşim.

Şahsım adına Ben Seni tanıdım,Seni biliyorum.

Sağolasın...

13. ozan

ozan Ozan

katılanları kutluyorum

14. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Büyük istanbul buluşmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tek kelime ile herşey harikaydı...

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Orada olan tüm arkadaşlara selam olsun. Elinize, ayağınıza, gönülüze sağlık. :)

Ne fotoğraflar, ne yazılanlar, ne de aktarılan hisler bana yabancı... Bizim forumun bir güzelliği de bu işte. Organizasyon nerede ve kimlerle olursa olsun, içinde mutlaka dostluk, sevgi ve paylaşım var ve ilk kez biraraya gelen insanlar bile sanki yıllardır tanışır gibi... Elini uzattığında "Merhaba ben falanca" demek yerine "Eee, nasılsın görüşmeyeli?" diyesi geliyor insanın.

Gerçekten çok güzel, kent dışından gelen misafirlerle ve midye dolmalarla :rolleyes: unutulmaz bir organizasyon olmuş. Aranızda olmayı çok isterdim, kısmet değilmiş. Ama merak etmeyin, bundan sonraki organizasyonlarda gül cemalimi ve başta haydari olmak üzere mezelerimi sizden esirgemeyeceğim. :p

16. muratsadioglu

muratsadioglu

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    5 kilo İstavrit.
    Selam,

Hani bazan çok hayran kalır,hayret eder,hayıflanır,heyecanlanır ya insan..
    ''Dilim tutuldu'' der ya..Ben de öyleyim.
    Başta Sennur kardeşim olmak üzere bu güzel olaya katkısı bulunan herkesi kutlarım.
    Dilim tutuldu dedim;çenem açıldı.Oysa diren arkadaşım ne güzel anlatmış
    :
    ''gülcemal'' konusu hariç-bende yok çünkü-bu güzel anlatımın altına imzamı atıyorum.
    Sevgiyle,ışıkla,denizle kalın
    .

17. simendifer

simendifer Sennur

16.09.2007 İstanbul ya da 2. Türkiye Çimen organizasyonu :)

Öncelikle tüm organizasyon ekibi olarak, dün bizi çok heyecanlandıran ve sonra da sevince boğan, Serdar kardeşimizin minik ikizlerini, çiçeği burnunda anne ve baba olan Serdar ve Şirin çiftini tebrik ederiz. :) Haberi alınca hepimizin yüzünde güller açtı birden, tekrar tekrar kutlarım Serdar kardeşim, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bahtları hep açık olsun inşallah. :p

Ve tabi gelelim organizasyona….

Sabah saatlerinde Suat’la konuştum. Müjdat Kuruçeşme’ye geçti dedi ve ben de Müjdat’ı aradım. Bana, Ankara ekibiyle buluştuklarını, birkaç İstanbul’lu arkadaşın da orada olduğunu ama bulundukları yerde çok fazla tekne bağlı olduğunu, olta atılmasının imkansız olduğunu falan anlattı. Çok mu tekne var, nasıl olur bir ya da iki tane vardır dedim. Hayır buraya bir dünya tekne bağlanmış dedi. Yanlış yerde olduklarını anladım tabi ve onların beni orada beklemesine karar verdik. Sonrasında Tarkan ve Remzi ile görüştüm, onlar doğru yerdeydiler ama hem Tarkan hem de Remzi, doğru yere geldikleri halde kimseyi göremediklerinden, diğer tarafa bakmaya gitmişlerdi. Ama ikisini de yakaladım Allah’a şükür. Ve doğru yerde olduklarını söyledim. Ama Remzi epey bir yol aldığından, onunla da diğerlerinin olduğu yerde görüşmüş olduk. Aytekin de doğru yere gelmişti ve biz de öncelikle doğru yere varıp, Suat ve Özge’yi orda bırakıp, Aytekin’le birlikte diğerlerini almaya gittik. Gittiğimizde, arkadaşların yüzleri çok hoştu. :p Cadde kenarında kaldırımda, hınca hınç bir kalabalığın içinde olta atmaya çalışıyorlardı ve bana “burada kalamayız, mümkün değil” diyorlardı. Ben de sakin olun, yanlış yerdesiniz gideceğimiz yer gayet güzel dedim ve asıl mekanımıza geçtik sonunda. :) Tabi orayı görünce arkadaşların içi epey bir rahatladı… :p

Tabi öncelikle, oruç tutmayan arkadaşlarla çay bahçesinde küçük bir kahvaltı yaptık. Ondan sonra da diğer arkadaşlarımız yavaş yavaş gelmeye başladılar ve epey kalabalık olduk. Bir kısım arkadaş sohbeti tercih ederken, bir kısmı da çoktan olta atmaya başlamıştı bile. Çünkü tutulan balıklar, iftar vaktinde hepimize yemek olacaktı.

Tüm gün, balık tutuldu, sohbet edildi, gülündü, eğlenildi, balık furyalarında koşun koşun nidaları yükseldi, ciddi konuşuldu, şakalaşıldı, kısacası her zamanki gibi her şey çok güzeldi.

Ankara’dan gelen Turgay abi, Savaş, Tanju, Serkan, Mustafa ve Alicansın’a, İzmir’den gelen, hatta bize sürpriz yapıp midyeler getiren Müjdat kardeşime, Tekirdağ’dan gelen Sedat, Tuncay ve Ulvi ağabeylerime de, ta uzaklardan gelip bize katıldıkları için çok çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık. İyi ki geldiniz ve günümüze renk kattınız, sağolun.

İstanbul’daki arkadaşlarımızdan ise listede adı olup gelemeyenler de, adı olmadığı halde sürpriz yapıp gelenler de oldu. Gelemeyenler mazeretlerini bildirdiler ve merakta bırakmadılar, sürpiz yapanlar bizleri sevindirdiler, özellikle Hakan Özden arkadaşımız’ın uzun bir aradan sonra sürpriz yaparak gelmesi bizleri çok sevindirdi, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Dilerim daha nice organizasyonlar yaparız birlikte. :)

Benimle market turu yapan, domateslerimizi dilen Suat’ıma, ve yine market turu yapan Müjdat ve ablama, balıkları temizleyip pişiren planlı porgramlı Tarkan arkadaşıma (maşallah, yağ, tava, tuz v.s. her şeyi getirmiş kendisi) ve pişirmede yardımcı olan sevgili Boğaç arkadaşımızın babasına, tüpü, demliği, çayı, şekeri, ve rüzgar koruyucu kolisi ile tam teçhizat gelen ve bize çay demleyen Aytekin arkadaşıma ve iftar çayını demleyen Selim arkadaşıma, çekirdekler için Ankara ekibine ayrıca teşekkürler. :)

Harika bir gündü ve bu organizasyon da bitip gitti… Ama çok güzel tanışıklıklara imza attık ve bundan sonraki organizasyonlarda da bir araya gelmek için anlaştık. Günümüze keyif katan herkese ama herkese çok çok teşekkürler, ayaklarınıza ve de yüreğinize sağlık…:)

Gelelim resimlere, sırayla hepsini yollayacağım şimdi… :p

18. simendifer

simendifer Sennur

Elbette önce Boğaz manzarası…

Yol ortası sohbetçileri…

Ve balıkçılar ;

19. simendifer

simendifer Sennur

20. simendifer

simendifer Sennur