14 AĞUSTOS 20011 pazar günü Ayhan arkadaşımla yaptığımız avda,Ayhan arkadaşımın oltasını bu güzel sazan ziyaret etti,oldukça keyifli bir mücadeleden sonra bana da fotoğrafları çekmek düştü.Yem olarak özel yapım boili kullanılmıştır.Tüm balıkavı dostlarına rastgele.
Tbr abi darısı bizlerin başına. Nereye gidersem gideyim 500-1000 gram arası tutuyorum sazanı. Bendemi bi sorun var acaba? Hani gölde büyük balık az olurda.. En azından tutunca büyüğünü tutmanın ayrı bi yolu yordamı oluyomu?
Tebrikler güzel av ama neden takımları kapatmak için photo shop uyguladınız anlamadım ? Bariz bir şekilde görülüyor yani . Balıktan çok dikkatimi üst taraflar çekti . Avlarınız daim olsun .
Temizleme ve pişirmede doğru yöntemler kullanılırsa,en lezzetli balıklardan birisidir,sazanın lezzeti konusunda pekçok ön yargıyı kırmışımdır.
Sevgili Onur,sazan popilasyonunun bulunduğu tüm sularda az yada çok mutlaka irileride vardır ,eğer hedefin irilerse onlar için özel yöntemler kullanman gerekir
Sevgili Şenol,paint uygulaması takımlar için değil avlak için yapılmıştır.Malum bu forumlar kötü niyetli ve yasa dışı yöntemlerle avlanan kişiler tarafındanda takip ediliyor
Tebrikler güzel av olmuş. Nerdeyse çocuk yaşlarımda dedemle yakaladığımız sazanı gördüm 95 cm 10kg gelmişti feci direnç göstermişti bele kadar suya girmiştik o günler gözümün önüne geldi.
Merhaba , Size katılıyorum, bu boyda olanları değil ama biraz daha küçük sazanları usulüne uygun temizleyip pişirmesini bilirsen, tadından yenmez bir balık oluverir. Yanına tavsiyem hafif bayatlamış köy ekmeği ile gazozdur :hungry: "Alıntı: max cavalera´isimli üyeden Alıntı Maşallah iriymiş baya rastgele ama tadından süphem var Temizleme ve pişirmede doğru yöntemler kullanılırsa,en lezzetli balıklardan birisidir,sazanın lezzeti konusunda pekçok ön yargıyı kırmışımdır."
avınız çok güzel tebrik ederim fakat kafama birşey takıldı resimin göl kısmında oynama var. Bunun nedeni nedir?
Harika bir pullu, maşallah. Pekte yakışmış Ayhan kardeşime, imrendim vallahi. Daim olsun kardeşler, gönlünüzce güzel günlerde.. Boililerim hala duruyor, sezon yasağı bugün sona erdi. Sonrasında nasip, bakalım neler olur. Tortum'daki akrabalarına ziyafet çekilmeyi bekliyorlar.
tebrik bilader tebrik ederim. Maşallah her balıkçıya nasip olur inşallah. Bilader sana bir tavsiyem var bu sazanı kurban bayramına kadar besleyebilirsen dört kişiyi kurtaracak kurban olabilir. Afiyet olsun
Üstadım Ayhanın boililerden varsa ve Erzurumda yasak kalktıysa eee artık senden rekor aynalı raporları bekleyebiliriz.Erzuruma selamlar
İşte onun hakkında hiçbir bilgim yok. Bi ara haşlanmış patates falan okumuştum patatesi tüm takıyorlardı.
Harika bir balık,tebrik ederim..Bu güzel anıyı paylaşan vede fotoğraflayan arkadaşımı kutlarım..Allah daha da iyilerini nasip etsin...