Sabah 5 sularında seviligi Güven abi, Günhan, Reha ve ben kareyi tamamlayarak ilk durağımız olan fix yemcimiz Zeynele uğrayarak mamun ve sülünes ve boru kurudu yemlerini alarak Güzelbahcede yapılan hafif bir kahvaltı sonra 7 sularında kaptanımız ferhat abiyle bulusup Çeşme Ildırdan denize acıldık sabah esen şidetli poyraz etkisiyle olacak hava biraz serindi adaların kuytusunda 30 metrelerde balıgı aradık ilk baslarda ufak karagozlerle açılısı yaptılk arkasından benim trofem fangriyi aldık, güneşin biraz kendini göstermesiyle denizde biraz yattı bir cok yer denedik ama cok verimli oldugunu soyleyemem ama yinede boş da donmedik herkes iyi kotu birseyler aldı günün en güzel kısmı yine arkdaslarla geçirilen güzel bir gün Katılımcı olan tüm arkdaşlarıma bugün için çok teşekür ederim herkese rastgelsin Fangri geldi ) Kalamar yeterki gelmek istesin rapalaya ne gerek ) güven abi sonunda kırdı şeytanın bacagını
Mercanlar hiçte fena sayılmaz,tebrikler arkadaşlar güzel bir gün geçirmişsiniz en harikasıda bu zaten.
tebriklersuratlardan belli avın keyifli geçtiği şu köpekbalıkları hep böyle ufak ve sevimli kalsalarya
mutlu abi maşallah bol çeşit bi av olmuş her cins mevcut ve günüzün güzel geçtüği her halinizden belli ellerinize sağlık
Ellerinize sağlık...Sizleri gördük,avınızı gördük,yüzünüzdeki gülümsemeyi gördük,bizlerde keyiflendik...
harika ekip ellerinize saglık arkadaşlar mutlucum cihangir abinin dediyi gibi sende mercan tüyü var var balıkta bı kırmızılık olsun yeterki senden kaçmaz kardeşim şansınız hep daim olsun sevgiler herkeze
güven abi sonunda kırdı şeytanın bacagını Ellerinize sağlık güzel av olmuş. Güven abi inan fotoğrafın ilk açıldığında Mehmet Ali Erbil sandım seni bu ne benzerlik ne karizma abi
Az kaldı Mutlu...Haftaya Sarosa gidip yazlığı ve bahçeyi düzenleyeceğiz...Zaman kalırsa sahilden olta atabiliriz belki...
Yazacağım ama bir türlü fırsatım olmuyordu,ben de senin avatarı Kenan Doğulu'ya benzetiyorum. Dediğin doğru,bir tek sen değilsin Mali'ye benzeten. Karizma!! Sağol vallahi,Allah razı olsun.