10 MART 2013 Pazar günü sazan sezonu kapanışına 5 gün kala Ayhan arkadaşımla bir sezon finali yapmak amacıyla yollara düştük.Şamandıralı takım ile yaptığımız kıyı avında 3 adet aynalı sazanı özel formüllü yemlerimizle kandırmayı başardık.Yeni sazan sezonunda,yani 15 hazirandan sonra sazan raporlarında buluşmak üzere..İLLEDE SAZAN ... http://www.facebook.com/media/set/?...073741827.100001066176608&type=1¬if_t=like
Kapanışı güzel yapmışsınız gerçekten, Tebrikler...Merak ettiğim şey sazanda ben hep dip kullanırım şamandıralı sistem hiç denemedim..Daha doğrusu sazanı dipten vakum yaparak yemlenen bir balık türü olarak biliyorum.. Şamandıralı sistem hakkında bilgi verirmisiniz, kurşun mantar agırlığı gıbı teknık ve sıstemın yapılısı hakkında cızım yada aktaracagınız bılgılerı sabırsızlıkla beklıyorum..
Sevgili ROY ,av öncesi ve sırasında sazanın ağız tadına göre reddedemiyeceği bir menüyü huzurlarına sunuyoruz..
Sazan doğru pişirme teknikleriyle inanılmaz lezzetli bir besindir,Fakat benim kanaatım odurki,bu lezzeti yakalamak birazda coğrafi kültürel geçmiş gerektiriyor.Bizim şansımız Manyas gölü ve çevresine yakın olmamız.Manyas bölgesinde sazandan Tava,Papaz yahni,Çorba,Dolma,Tarama gibi inanılmaz lezzetler yakalanıyor
Sevgili Mehmet şamandıra ile avlanırkende yem dipe oturttuluyor,daha geniş bilgi ve çizimleri eski raporlarımda bulabilirsin,rastgele
Teşekkürler İsmail,seninde güzel bol trofeli sazan raporlarını görmeyi canı gönülden isterim,ayrıca yeni sezon hazırlıkları yani avlak araştırma ve yemleme,boili imalatı,yeni rig sistem çalışmaları tamgaz devam ediyor.Sabırsızlıkla beklediğimiz yeni sezonda bol trofeli harika sazan avları olacak gibi duruyor.