Herkese merhabalar hızımı almışken bugün de bir balık yapayım dedim aynı mekana işten sonra 1 saat kadar yol gittikten sonra ulaştım . Hafta içi oluşu ve sıcak bunaltmış olacak ki giderken kimseyi görmedim . Ava 2 gün önce 3 atışta turna aldığım savage gear sahtesi ile başladım ve yine BAMMM 4. atışta turna yapıştı . Bu sahteyi gerçekten çok sevdim başka avlaklarda denemeyi dört gözle bekliyorum . Daha sonra ki atışlarda kaşıklara bir kaç darbe oldu ama başka da balık olmadı . Yakalanan turna 50 cm 920 gr geldi . Yeni elektronik tartı aldım nasip bugüne test etmekmiş . Herkese iyi avlar mrsparkle . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio 240 Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.20 Sufix ip Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık , Wobler , Slikon Hava Durumu : Açık , Rüzgar yok , 26-30 Derece Saat : 19.30 - 21.30 Tarih : 8 Temmuz 2014 Hedef Balık : Turna Sanırım bu sahte artık yıldızlar arasına girer .
Sağolasın İnan valla bende bekliyorum daha göremedim idk Yüzüşü çok güzel gerçekten temiz su olan bir yerde denemek lazım benim avlandığım yerler biraz bulanık . Döner kaşık da var hemde çok mepps deniyorum ama şimdilik bir saldırıdan başka birşey olmadı . Gelecekte belli olmaz her an herşey olabilir mrsparkle
bu savagear 4 play serisi efsaneler arasina giriyor. hem sert eklemli sahteleri, hem eklemli silikon sahteleri muazzam isler çikartiyor. tebrikler Senol
Sağol roy gerçekten de söylediğin gibi savage gear sahteleri efsane olacak gibi bulabildiklerimi alıyorum bende denemek için . Ayrıca bu sahtelerin sudaki yüzüşünü hiç bir sahtede görmedim daha .