100-150 metre uzağa surf takım

Konu, 'Makineler' kısmında coex1717 tarafından paylaşıldı.

1. coex1717

coex1717 onur

merhaba, herkese iyi avlar dilerim.
    tabiki uzağa takım atmanın stille vb nedenlerle alakası var ama size göre bunun için en uygun makine ve kamış ikilisi hangisidir? marka ve fiyat yazarsanız süper olur. denemiş olan varsa tahmini atış metresini de yazabilir mi.
    şimdiden teşekkür ederim

2. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    kamış makine

onur arkadaşım merhaba fiyat ağırlığını bilmiyorum ama benim takım yaklaşık 1000 lira civarına maloldu söylediğin mesafelere rahat atabiliyorum makinem penn surfblester 8000 kamış penn overseas pro 4.50 cm 180 gr misine sufix 832 braid 0.13 önü 8 metre 0.22 şok tavsiye ederim sizin oralarda ağır kurşun kullanmadığınız için 180 gr.lık kamışı yazdım 125, 130 gram kurşunla maksimum seviyelere ulaşabiliyor tavsiye ederim bol balıklı güzel günler dileklerimle.

3. coex1717

coex1717 onur

en fazla 100 gr kurşun atıyoruz. kullandığım 4 takımdan da randıman alamadım. sizin kullandığınız takımların görüşleri ışında belki bi tane daha alırım :D

4. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    Emrullah bey penn surfblaster kullandığınızı yazmışsınız.ben bumakimayı uzun zamandır takıp edip araştırıyorum.7000 lik miyoksa 8000 likmi tercih etmeliyim sizce.sazan için 4 adet alıp takım yapmayı düşünüyorum.kullanımınızla alakalı tecrubelerınızı aktarırmısınız rıca etsem.