çok teşekkürler onder kardeş daha güzellerine rastgele murat kardeş çok teşekkürler daha güzellerine rastgele nuri kardeş geçensene kaçan balıktan sonra baya heyecanlandırdı azimle nasip oldu çok şükür ahmet kardeş çok teşekkürler daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah barbaros bey çok teşekkürler sesliside süper olur valla daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah çok teşekkürler melih kardeş daha güzellerine rastgele tarık abicim çok teşekkürler kısmet olursa bi gün beraber yapar yeriz rastgele abicim
Sen sar o sarsın,,,,Hüseyin sabah sabah bu seferde canlı canlı içimi söktün ya bu heyecanı bir sürü insanla paylaştığınız için çok teşekkürler,şu an üst üste 6 defadır seyrediyorum psikolojim bozuldu içime kapattın beni Üseiiin.....
Hocam süper balık umarım daha irilerini de tutarsın. Bu sene inşallah tutasıya kadar devam inşallah bize de nasip olur.
Hüseyin abim tebrikler, izlerken bir an için kamışı tutan benmişim gibi balığa tasma atmaya bile kalktım, ekip işi böyle bir şeymiş, insan böyle balığı tek başına çıkarmakta zorlanır, bu yüzden tüm ekibe bu heyecanı bizlerede yaşattıkları için teşekkürler.
tebrikler abicim,bende 3-4 ay önce mamunla 935 gr çupra tutmuştum,bildiğim bütün sureleri okuyarak,karıştırırak 100 gr kurşunla dandik kamış,makinayla kıyıdan çekmeyi başarmıştım
teşekkürler kardeş daha güzelleri sizlere çok teşekkürler gerçekten bu balık işi ekip işi ekibiniz olmazsa olmaz daha güzellerine rastgele darısı bana inşallah şöyle güzel bir çupra allahtan kıyıya alabilmişsin kimbilir nekadar zevkli olmuştur daha güzellerine rastgele