öncelikle merhaba.Bu balığı avlama tekniklerini öğreneli çok fazla olmadı acemiliği üzerimden atamadım gitti .nezaman gitsem küçük turnalar atlıyo oltama bigün bende büyük bir turna yakalarım heralde suya iade edilen yakışıklı turnayı sizinle paylaşmak istedim
Adaşım kısmetin bol olsun. Genç turnaların biran evvel büyüme hırsları ile büyük turnalara göre yemlere daha gözü kara atlamalarından kaynaklanıyor oltandaki küçük turnaların şenliği. Salmaya devam et ve göreceksinki kullandığın malzemelerden aldığın verim ve edindiğindiğin tecrübe sana daha büyüklerini kazandıracak..
slm rıfat abicim küçükleri yakaladıysan büyüklerde gelecektir sabret şöyle 1 ay 2 ay daha geçsin sen turnaları gör o zaman irileri nasıl çıkıyor bu mevsimde normal onları tutman rastgele bidahakine inşallah trofe çekersin
teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.bilinçli avcılık yapıldığı sürece bol bol büyük balıklar çıkacağına inanıyorum .Malzeme ve ekipmanımı tamamladım bakalım kısmet artık. istediğim 50cm gelene kadar suya iadeye devam hepinize rastgele
tebrik ederim güzel bir turna almışsın 15 20 gün sonra daha büyük ve daha iri turmalar gelecektir balık henüz yeme fazla atlamıyor
turnayı gazete kağıdının içine sarıp gazeteyi iyice ıslatır ve toprağın üzerine yaktığın ateşin altına toprağı az kazarak üzerine köz atarsın 45 veya 50 dakika sonra çıkar derisi ile gazete beraber soyulur balığın lezzetine doyum olmaz
teşekkürler teşekkür ederim denemeler 2 günde 1 devam ediyor bakalım kısmetimize büyük çıkar bukadar gayrete heralde