================================================================================ Bayramın 3. günü daha fazla sabredemedik 3 kişilik ekiple cıktık yola kapukukayamı sülübükmü derken son karar sülübük oldu. Botu şişirip suya girdik kardeşimizin birinden aldımız tiyo ile kanyona doğru yola cıktık. Ama tiyo boş cıktı yada bize rast gelmedi. Saat 11.30 da ercin abim bir tane 55 cm turnayı aldı. Barajın orta bölgelerine doğru geldik ordada 15 cm 30 cm arası balıklar gelmeye başladı 5 adet limit altı balığı suya iade edip tekrar bölgeyi değiştirdik. Saat 13.30 da gediğimiz bölgede balık vurmaya başladı 50 metrelik bir alanda 4 adet ben 4 adet ismail abi 2 adette ercin abimiz balık aldık. 3 adet balığıda 2 sini cekerken birini kepceden kacırdık ama son 2 saatimiz cok güzel gecti. Balıkların 1 tanesi 45 cm 6 tanesi 50 55 cm arası 2 taneside 60 cm 1 tanesi 65 cm geldi. sabah güneşi cok güzel
tebrikler bereketli bir av olmuş. umarım avlağınız aynı bereketiyle avlar vermeye devam eder. bizim burda sitanbulda ömerli barajı eskiden tam bir turna yuvasıymış ama zaman içerisinde bilinçsiz avlanmalardan dolayı turnadan eser kalmamış. sazan bile yok denecek kadar az diyorlar. umarım başka göl ve göletlerimiz aynı kaderi paylaşmaz . turna avında yeniyim. çok keyifli bir av kims bundan mahrum kalmasın isterim. o yüzden bundan sonraki turna avlarımı hep yakala bırak olarak değerlendircem. belki arada çok iri denk gelirse bir tane alıkoyarım onun dışındakileri salıcam..
Güzel balıklar tebrikler.Ancak konu başlığını düzeltirseniz "gelecekten" haber görmek insanda ters etki yapabilir
Tebrikler dostum bana 2 tane iyi demişin sen kapulukayada show yapmışsın avların daim olsun özelden mesaj atabilirim cevaplarsan sevinirim
engin yakaladığımız balıkların limit altı olanları kesinlikle alı koymayız benimde 5 yaşında bir oğlum var onun bu zevkten mahrum kalmasını istemem işallah böyle sitelerle limit altı tutanlarda derslerini alıp bırakırlar
hüseyin abi uzun zamandır gidemiyorduk hasret kaldık sana balık bırakmasak bile senin gibi usta senatör bir turna cıkartır abicim senin tröfeler gibi olmasada hevesimizi aldık biraz teşekkürler abi gecmiş bayramın da kutlu olsun
ramazan kardeşim limitaltı olanlar suda dışarda olanlarında boylarını yazdım limit altı balık tutulmaz bizim ekipte sana ve benim oğlumada balık kalsın diye