Bugün yanıma arkadaş bulamadığımdan ve eşimin akrabalarının ani baskınından dolayı planladığım ve her hafta alışkanlık yapan avlak yerime gecikmeli olarak 17.30 civarı vardım ve 2 saatlik bir stres atma ve o güzel doğanın havasını ciğerlerime çekme fırsatım oldu... Takribi bir 20 dakikalık at çek ardından ilk balığı sudan kesip kıyıya çıkardıktan sonra balığın iğneden kurtulup ben yetişene kadar suya kendini atmasının ardından yaşadığım moral bozukluğu ile at çeke devam ettim... Bu da iyi bir ders oldu bana bundan sonra balık ne kadar küçük olsada kepçe ile sudan keseceğim... Ardından limit altı bir kefali suya salarak devam eden avım dönmeye yakın aldığım 39 cm kefal ile son buldu... Kasım Ağabeyim Zaman kısıtlı olduğu için bu seferde sizin tekniği deneyemedim ama bir dahaki sefere inşallah... Yoldan ve avlak yerinden kareler...
Tüm Ağabey ve Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Amacım çok balık tutmak değil, tutmaktan zevk almak ve stres atmak haftaya tazelenmiş bir kafayla başlamak olduğu için bazen oltaları su ile buluşturup yemleri yüzdürmek bile yetiyor... Herkese Rastgele...