Cumartesi gecesi uyku tutmayınca yapılabilecek en ii şey balığa gitmekti.Bizde öle yaptık ve takımlarımızı alıp fıstıklıya gittik.Dip oltalarımızı ,çaparilerimizi ve şıpşıpımızı hazırlayıp attık.Yem olarak boru kurdu vardı yalnızca yanımızda ve onu kullandık.Hava gerçekten soğuktu.Allah'tan daha önceden antremanlıydık ve yanımızda bir çuval meşe götürdük yanan meşelerin közünde de çayımızı bir güzel demledik.Nasibimiz varmış çokta beklemeden kahvaltı için mırmırlarımız gelmişti bilee...Mırımırlar gelmeye başlayınca havanın soğunuğu bile unuttuk.Çoğu zarar azı karar diyerek balıklarımızı alıp eve kahvaltıya yetişip afiyetle balıkları mideye indirdik...Kısaca o gün mideyi kazıklayacak kadar.Herkese bereketli bol avlar...Rasgele...
Mırmırlar güzel gözüküyor Emre kardeşim birde raporu daha ayrıntılı yazarsan kullandığınız takımlardan yemlere kadar hatta gitme zamanındaki düşüncelere kadar okuyan insanlar için daha lezzetli olur gibime geliyor
Abi daha mekanları öğrenemdik.tatlı su desen tamamda denize daha yeni başladık.İnşallah iice öğreniriz denizide.rasgele...
Emre !... Sen hep uykunun kaçtığında balığa gidip ; kahvaltılık mırmır'mı tutuyorsun kardeşim ya...? Eline==emeğine sağlık güzel av olmuş. Afiyetolsun.
yok abi normalde plan program yapardım ama o gece nebilim öle aniden çıktım gittim işte.demekki bazen böle yapmak gerekiyomuş...
Tebrik ediyorum. Cok guzel mirmirlar.Bundan sonraki avlarinizda bir olcu verirseniz bizde ozellikle boyle yogun ve bereketli avlari cani gonulden destekleme sansina erisiriz.Yanlis anlamayin olmayinca, nekadar canim cekse de belki bir yanlis yapiyorumdur diye soyle gani gani kutliyamiyorum avi. Uzerinize alinmayin.Bu birtek burda olan bir hadise degil. Genelde oluyor.Yani sizinle aslinda tum dostlara bir cagri yapiyorum. Tekrar tebik ederim. Dahasina rastgele...
Aynı gece tam karşı kıyıdaydık bizde Atos,Portos ve Aramis üçlüsü bir tanesi oltamızın canına okuyan 2 adet gelinci ve 1 kase çorbalık kadar iskorpit haricinde bi şey yoktu.Olsun balık bahane muhabbet şahane Tebrik ediyorum dostum çok güzel bir av olmuş.
abi kusura bakma tam olarak anlayamadım.he eğer balık yasal sınırlarındamı tutuldu die soruyosan evet diyebilirim.çünkü sirküler dışında bişey yapmıyorum.ayakkabı ve kovanın içindeki sudan oranlana bilir.ama yinede söylüyorum denize yeni başladım.bi yanlış yapmişsak da affola...rasgele...
emre balıkların afiyet olsun balıktayken havanın durumu nasıldı olmazsa bi sıra bzide bi bakalım o tarafa
Bu güzel paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler...ahhhhh..Yaz aklıma geldi kocaman kocaman mırmırlarla çocuklara ziyafet üstüne ziyafet çekmiştim...