Merhaba arkadaşlar; Raporu yeni hazırlama fırsatım oldu. Geçen pazar günü bacanak, ben ve Mehmet kefal kararı aldık. Yağmur diyordu hava tahminleri ama belki yağmaz dedik. Nerdende dedik yağdı. Çisil çisil pek zorlamadı bizi. Ama su bulanmıştı ve balık olarak pekde kayda değer bişey tutamadık. 3-5 balık vardı onlarıda fotoğraf bile çekmeden geri ait oldukları suya bıraktık. Fazla uzatmayım isterseniz, buyrun fotoğraflara; Tepelere kar yağmış bile Ne de güzel süzülüyordu üzerimizde Yak Mehmet abi üşüdük valla Pek kasvetliydi hava... Ateş yakma ve çoğaltma mücadelemiz Asıl bacanak. Kırılacak o dallar Ha gayret az kaldı Şimdi oldu işte Karnımız acıktı. Birşeyler yemek lazım Semaverle çayda hazır Ekmeklerde ısındımı tamam bu iş Ahanda hazır Gidelim artık hava kararıyor (gitmeyi istemiyorum ama ) .....................................................SON................................................
Av olarak balık olmasa da güzel bir piknik misali bir gün yaşamışsın. Ahanda hazır dediğin, pişirdiğin ekmek benzeri yitecek ne acaba? Balıkta tuttuğun güzel avlar dilerim.
süper bir mekanda harika bir gün geçirmişsiniz. ateş başında yemek + çay keyfi de tadı damakta kalacak cinsten. ayrıca doğada bulunmak, doğayı tekrar tanımak harika bir duygu. bazen sürekli köyde yaşamak geliyor insanın içinden ama büyük şehre, kalabalığa alışan kişi yapamaz. hele ben; denizsiz asla abi..! deniz olsa, yani denize kıyısı olan bir köy olsa yaşarım ha gayret emeklilik.
Balık vardı ama foto çekmeden geri saldık. Kefal zaten lezzetsiz bir balık olduğundan alıkoymuyoruz. İsteyen arkadaşlar olursa belki. O ekmekte Ankarada gobit derler. Yumurta ve soğanla lezzetli olur..
Manzara, fotoğraflar çok güzel. İstediğiniz balık olmasa da fazlasıyla eğlendiğiniz fotoğraflardan belli oluyor. Bu aralar, raporlar ve fotoğraflar bizimkilerde dahil olmak üzere gezelim görelim havasında gelmeye başladı. Balık dışında her şey oluyor. Biz Bora abiyle genelde yemek tarifleri üzerine çalışıyoruz. Böyle giderse pek umudum yok ama, inşallah hepimiz bu sezonu güzel kapatırız... Rast gelsin...
sonbahardan kışa girerken o saatlere şahit olmuşsun,kurumuş agacın tütsülü yanmış kokusunu koklamışsın,gobitini yemiş, tavşan cayını icmişsin, elin balık da kokmuş daha ne olsun kazasız belasız nice avlar dilerim rastgelsin
Güzel bir gün Güzel bir gün geçirmişssin Ahmet kardeşim. Dün ben gittim kasnaya 3 tane yakaladım ve geri iade ettim. Yarın raporlayacağım. Hava soğudu at-çek'e vuruş azaldı. Hayırlısı olsun. Sağlıcakla kal.
Tuggin sonbahardan kışa girerken o saatlere şahit olmuşsun,kurumuş agacın tütsülü yanmış kokusunu koklamışsın,gobitini yemiş, tavşan cayını icmişsin, elin balık da kokmuş daha ne olsun kazasız belasız nice avlar dilerim rastgelsin Sevgili Bora Cevabım Daha Güzel Anlanamazdı
Aynen armağan. Fakat su bulanmış yağmurlardan sonra. Pek verim alamadık. Bir daha ki sene hazirandan önce gitmem artık oralara.
EVET BENİM GİBİ BALIKÇI GEÇİNENLERİN HER ZAMAN YAPTIĞI PİKNİK TÜRÜ AMA 10 NUMARA İNŞAALLAH İLERİDE BALIKLILARINIDA YAŞARSIZNIZ