11. İstanbul balıkavı organizasyonu (Tekneden)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında tarcan tarafından paylaşıldı.

1. Suatreis

Suatreis

niye..? sen şekermisin :)

2. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast 3.90 kamış-Shakespeare Medalist FDS makina
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    evet :) çok şekerim :D:D:D

3. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    kabus ozaman yağmurlu havalarda sen dışarı çıkmazsın herhalde :D :D

4. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    :D:D:D ya şimdik şöyle oluyor açıklık getirim bi kere balığa gittim yağmur yağdı yağmurluk falan hikaye oldu ben sırılsıklam eve döndüm :D:D sonrası malum hasta oldum :D hasta olunca dersaneye gidemedim dersaneye gidemiyince konularda geri kaldım konulardan geri kalınca dersanenin sınavından puanım düştü puanım düşünce annem başımın etini yedi :D:D
    ondan artık yağmurda bakkala bile çıkmak yasak :p
    şaka bi yana öss işte naparsınız sürünüyoruM :(

5. barisozulu

barisozulu Barış OZULU

Favori Kamış:
    Kamış+Makine+ Misine+Fırdöndü+ İgne+Kurşun
    En İyi Avı:
    koca bi deniz yıldızı

son derece açıklayıcı oldu ama annen haklı bilyosunki ama şimdilik haklı bende her balık dönüşü eşim başımın etini yiyo yok hasta olacaksın yok leş gibi balık koktun ama beni durdurmaya gücü yetmez oda benle gezmeye geliyo tekne turuna ehe

6. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    valla biz hafta sonu kalendere öyle bi gittikki
    bırak yağmuru kar yağsa üşümezdik kat kat giyinmiştik :D:D
    neyse ben çapari yapıyorum :D:D

7. barisozulu

barisozulu Barış OZULU

Favori Kamış:
    Kamış+Makine+ Misine+Fırdöndü+ İgne+Kurşun
    En İyi Avı:
    koca bi deniz yıldızı

hazırla kardeş çaparileri bende bayramda hazırlicam öle çeşit çeşit olacaklar 20 30 falan tekneden uzun çapari olur heralde

8. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    bende alıcam malesef :D
    kaçlık iğneli alim ustalar bide kaç gr kurşun kullancaz herkesin aynı kullanması daha iyiymiş sanırım bide ne çaparileri alim ne çıkar :D

Son düzenleme: 17 Aralık 2007
  9. Bence yanına bişey alma...

ben yanıma kaldırım taşı alıcam..birazda ip;) :eek:

10. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Beşiktaş OK'dir, telefonu göndermiştim.

Teşekkürler, rasgele

11. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Arkadaşlar Bakırköy'den geleceğim, yoldan 3-4 kişi alabilirim, özelden not yazar mısınız?

Rasgele

12. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Oğuz kardeş,

Kurşunu en az 150 gr olarak hazırla, takımları da istavrit, çinekop, lüfer, vs için hazırla. Karşımıza kimin çıkacağı belli değil. ;)

Ben bir ara akıllara zarar zokalı takımlar yapmaya çalışıyordum, neyse ki Suat (suatreis) beni durdurdu. :D Yoksa amatör balıkavı tarihine geçmem an meselesiydi. :rolleyes:

Kabul et Suat, eldeki malzemeden takım uydurma konusunda süperim :p

13. Suatreis

Suatreis

:D

Valaah ta Billah ta tarihe gezer kurşun harflerle geçiyodu....kusura bakmayın dostlar birinin dur demesi gerekiyordu :D tecrübeme dayanarak müdahale ettim. :D

14. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tekneden lüfer çinekop için yemli takım hazır satılıyormu?
    ustalar biraz yardım etsin bize :)
    kurşun tamam ama kullanıcamız takım ne olmalı :) nası ve ne şekilde
    malum hergün tekne ile açılmıcaz :)

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Suat bana teknede uygulamalı olarak takım yapmayı öğretecekti. Suat'ı ikna ederiz, hepimize öğretir merak etme ;) Sen sadece ondan yanına alman gereken malzemeyi öğren, yeter.
    Benim zoka konusundaki dahice buluşuma müdahale ettiği için malzeme alma olayını da Suat'a havale ettim :D o yüzden sana şunları al diyemiyorum.

16. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    malzemecilerde hazır satılıyo hepsi lüfer için olanları çelik telli olarak almanı tavsiye ederim ,ben çinekop için köprüden 3 lü mantarlı takım almayı düşünüyorum

17. Suatreis

Suatreis

çelik telli çinekop veyahut lüfer takımını kendisi hazırlamak isteyen arkadaşlarımın bu konuda maddi anlamda hazırlıklı olmasını tavsiye ederim punch halkası değil ama punch pres pensesi biraz maliyet doğuracaktır. Hazır takım alınması bu takımlar için faydalıdır. Ayrıca çelik tel kullanmak şart değildir, lüferin diş keskinliğini absorbe edebilen polyester esaslı vaya kevler örme ipler kullanılabilir.

18. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    hazır takımlarda örme iple hazırlanmış takımlar olmadığı için çelik tel tavsiye ettim kendiniz hazırlayacaksanız ustalardan tiyolar almanızda fayda var tabikide

19. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    O gün gelsinde kız arkadaşımada öğretiyim şu balık tutma zevkini :D bakarsın onur Gezelim demezde balığa gidelim der :D:D:D:D

20. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Yurdumuz Kurban Bayramı süresince Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sistemi ile soğuk havanın etkisinde kalacak.

Hava sıcaklığı yurdun kuzey iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede (4 – 6 derece) azalacak. Gündüz sıcaklık değerleri;Karadeniz kıyıları ile Marmara’da 4 ila 7, Ege’de 5 ila 9, Akdeniz kıyılarında 12 ila 15, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Akdeniz’in iç kesimlerinde 0 ila 2, doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda -4 ila -6, güneydoğu Anadolu ile doğu Anadolu’nun batısında 5 ila 7 derece dolayında olacak.

Yarın (Salı) yurdun kuzey kesimleri çok bulutlu Marmara’nın doğusu, ile Karadeniz kıyıları yağmurlu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.

19.12.2007 Çarşamba (Arefe) günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, öteki yerler parçalı bulutlu geçecek.Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve buzlanma görülecek.

20.12.2007 Bayramın 1.günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile doğu Anadolu’nun doğusu kar yağışlı, güney,iç ve batı bölgelerimiz çok bulutlu ve sisli geçecek.

21-22.12.2007 Bayramın 2. ve 3. günleri; Orta ve doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu kar yağışlı, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

23.12.2007 Bayramın 4.günü; Yurtta yağış beklenmiyor.Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgelerimiz sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek.İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

Uyarı Kodu:
    Etki Alanı Etki Derecesi