Merhaba dostlar.. Dün akşam Cemal başkan sabah turna avı için program varmı diye sorunca cevap olmazmı başkan dedim..Ben balığa gidecem ve uğur böceğim Lokmanı almamak olmazdı sabah erken yola koyulduk kısa kahvaltı molası sonrası ver elini göl kıyısı kısa süreli aksilikler sonrası ilk balık Lokmanın oltasında sonrasında kıtkada yerini aldı..gelenler kaçanlar gidenler derken kayda değer 11 balık alıkondu diğer limit altı balıklar suya iade edildi... Saat 10.30 gibi avı sonlandırıp atölyenin yolunu tuttuk akşam üstü dostlarımız ile ortak çalışma sonunda noktayı herzamanki gibi birlikte koyduk.... Ava ait video ve foto görüntüleri iyi seyirler.... 11-Mayıs -2010 turna avı... Lokman Usulu yakala&bırak .Turna avı... 11-Mayıs -2010 turna avı...Lokman Kıran Lokman TURNA show..11 Mayıs 2010
daha ne diyeyim ben size Feridun, aklımdan geçmedi değil, dedim 2 günlük rapor astıya bugün dinleniyordur, yahu kardeşim bu kadar enerji nereden geliyor?? Allah Allahhhh hasta etmeyin adamı yahu Allah yüzlerinizdeki tebessümleri, tadında avlarınızı, bu bitmek tükenmek bilmeyen enerjinizi daim etsin, Maşallah
beş nolu resim usta bir balıkçının nasıl olması gerektiğini çok iyi anlatıyor...valla bu enerji ve bu avlar umarım hep böyle neşe içinde ve zevkli geçer...tebrikler afiyet olsun...
Tebrikler Vallahi tüm ekibi tebrik etmemek elde değil çok bereketli bir av olmuş bravo Devamının gelmesi dileğimle
feridun sizin avlar radyolarda eskiden yayınlanan "arkası yarın" programlarına döndü valla. yahu biraz ara verin de balıklar rahat bir nefes alsınlar. ekibi tebrik ediyorum.
Tebrikler Güzel Av Olmuş Ekipte De Ekipman Da çok Sağlam Görünüyor Allah Bozmasin Güzel Bir Ortam Yakalamişsiniz... Bol Bereketli Bir Sezon Geçirmeniz Dileğiyle...
İyi dilek ve temennide bulunun tüm dostlara teşekkürler..Mevlam daha iyilerini sizlerede nasip etin..Biraz ara verme zamanıdır mola...
tebrikler bu terkoz gölünde ve kulakçayırda kıyıdan turna yakalanmıyormu acaba bir bilginiz varmı siz sanırım botla avlanıyorsunuz kıyıdan av durumu nedir terkozda turna yakalanabiliyormu hiç gitmediğim için soruyorum kulakçayırda kıyıdan yakalanmadını biliyorumda terkozhakkında bilgim yok