Yer:Bahcecik Barajı Tarih:1104/2009 Süre:06:30-16;30 Yem: sahte ve meps Cuma günü arkadaşla sabah Pınarbaşı bahçecik barajına gitmek üzere hazırlıklarımızı yapıp Cumartesi sabah 5 gibi yola çıktık.Hava aydınlanırken bahçecik barajına ulaşmıştık.amaç öncelikli olarak turna yakalamaktı ama ala içinde üğraşacaktık.Saat 6:30 civarı oltalarımız suyla buluştu ve at-çek başladı.Bu arada sular aşırı derecede yükselmiş.Yarım saat geçmeden arkadaş ilk alasını çekmişti.aradan 5 dakika geçmeden oltanın ucunda bir ağırlık hissettim ve ip sağa sola gezmeye başladı bir alada ben almıştım.Bu iki balığın peşpeşe gelmesi bizi bayağı heyecanlandırdı.Bu heyecanla at-çek'e devam ettik ancak ondan sonra uğrayan bir balık olmadı ve bizde saat 4 civarı barajı terkettik.Kısmette iki ala varmış.
Onder tebrik ederim Diger raporlardanda anlasilacagi gibi Turna henuz tam olarak baslamadi, onumuzdeki haftalarda uzerindeki mayisikligi attiktan sonra oltalarada vurur kismetse. Keyifli guzel bir gun gecirmissiniz daha ne olsun, iki tanede ala Rast gele.
Manzara ve balıklar süper. Ne zaman çimenlere oturmuş birilerini görsem aklıma kene illeti geliyor. Malum, hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkmaya başladı keneler. Dikkatli olmakta fayda var. Avınız için tebrikler ve bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler...
Son zamanlarda Bahçecik için pek de hayırlı haberler almıyorduk esasen. Raporunuz bu açıdan sevindirici oldu. Suların yükselmiş olması da ayrı bir sevindirici haber. Balıklarınız gayet güzel, tebrik ederim avınızı. Dahasına rast gelsin.
Önder bey raporunuz müjdeli bir haber gibi geldi bana. Evet gerçekten barajın hali eskisine göre pek iyi değil. Özellikle Kayseri ve civarında yurdun diğer noktalarındaki gibi kışın çok soğuk geçmemişti. Barajın don yapmamış olması ise malesef ticari amaçlı olarak burayı kullananlara yaramış ve tüketmeye devam etmişlerdi. Arkadaşlarımla botla sırtı çektiğimiz halde bile bir tek balık alamadığımız günler ve dahi sudaki sürekli kalan ağları gördükçe umutsuzluğa kapılmıştım. Ancak resimdeki balıkların boyu hiç fena değil. İnşallah güzel avlar yapmak hepimize nasip olur. Su içerisindeki ağaç tabloluk desem yeridir, Ancak av bölgenizi suların yükselmesinden midir nedir bilemedim Sezon açıldığıan göre sizinle Gesi tarafında yapmayı planladığımız bir çalışma vardı, müsait olduğunuz gün bi el atalım ne dersiniz?
Ağcılar ve tırıvırıcılar hiç vazgeçmeyecekler sabah o bölgeye vardığımızda kimse yoktu ama suda bir ağ geriliydi ve en az 5-6 tırıvırı sudaydı.Av bölgemize gelince ilk defa gittik o bölgeye barajın bendine yakın dalyanların tam karşısında bir koy gesi bölgesi çalışmasınada el atalım inşaallah
önder abi bide tam olarak adresi yazarsan ilk defa gidecgm için oturulck yerleri fln bilmioruz..saygılar
Niyete aldınmı yer sorun olurmu hiç, koca baraj, mesajı yazalı beş yıl olmuş ama roporu vermemişsin Kütahya lı kardeşim benim... Bir mesajla olmaz bu işler....