bu akşam saat iş dönüşü kaptım oltaları atladım arabaya doğru molla köye 6 ile 8 cıvarı 9 kez oklama(turna) vurdu 4 adet dişime göre geldi zaten ufakları yemi yokluyor ve kaçıyor. molla köy tam bir oklama cennetidir birbirine bağlı 13 kadar göletten oluşmakta çok eskiden iri sazanlarda varmış ama artık nadir görülüyor resim yollamayı beceremedim en kısa zamanda mollaköyün resimlerinide yolluycam tabi öğrenebilirsem
23 Nisan da insallah İnşallah 23 nisan ve haftasonun da mollaköyde olacağım , geçen seneden resimleri vardı yollayayım
Mod arkadaşlardan birisi bu fotoğrafları küçültemiyormu rica etsek bi el atamazlarmı acaba . Teşekkürler.
Arkadaşlar bir şey soracağım.Yukarıdaki resimlerdeki derelerden Şilede de var ama bu yaşıma kadar turna yakalandığını ne gördüm nede duydum,acaba diyorum buralara yavru turna bıraksam acaba o sulardaki doğal dengeleri bozarmıyım zira şu anda bu derelerde sazan,kefal,çapak ve kızılkanat mevcut.Eğer bozmaz diyorsanız yavru turna nereden bulabilirim olur ya aşı tutarsa böylece birkaç sene sonra yeni avlaklarımızda olur
abi fotograflar güzelde enine boyuna 5 er metre azcık bşiiii ufaltsak ha sana sahmet o zaman tam süper olacak yerde çok güzel ayrıca ellerinize saglık
Aman ha sakın! Hem çok yanlış hem yasak. Bu konu ile ilgili başlıklar açılmıştı son günlerde. Mesela http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8938
Resimler gerçekten büyük olmuş Kusura bakmayın arkadaşlar biraz acele olmuştu gerçekten farkedemedim.
Suat arkadaşım sen iyi av yapmışsın biz okadar şanslı değildik 2 tane alabildik sadece.Bir tanede kaçırdım o canavardı işte.Bu arada oklama sakarya yöresinde turnanın diğer adıdır bilgi olsun.
Arkadaşlar bu arada molla köy geletleri yakın tarihde kürekçilik federasyonuna tahsis edilecekmiş.Bir avlak daha gidiyor elimizden.