Üstadlık bana daha baya uzakta link eklemeye çalışayım.. http://www.avmarketi.com/asp/product/4445/VMC-9617PS-igne-1-16no-10lu Owner'ın da ilki yazılmış tavsiyem bu ikisidir kaçamayan bol balıklı avlara..
çok balık kaçırdım son bir haftadır hiç şansım yok ya idk teşekkür ederim saol varol. bunlardan spot'da var idi daha önce gördüm yine masrafa sokacaksınız beni dün bu sahteleri aldım,kırmızı kafaların orta iğnesini kendonun kıçına geçirip deneyeceğim takelerin iğnleride çok iyi,ama 9 cm sahtelere biraz ufak kaçıcak gibi bakalım
Afiyet şeker olsun. Hep düşünmüşümdür. Türkiye denizlerindeki profesyonel balık avcılığını çok değil bir sene yasaklasan (dizginleyemiyorsun madem) neler olabileceğini düşünebiliyor musunuz ? Yumurtadan çıkan her balık bir sezon fazla yaşayıp iki yaşında yakalanma ihtimaliyle karşılaşır. Yani bir kez fazla yumurta bırakır, en az on kat daha fazla üreme olur... Hayali bile güzel
Kesinlikle katiliyorum size, İnsanoglunun canlilar uzerinde cok buyukbir baskisi var, Keske dusunceleriniz gercek olsa o yil baliga gitmem bir yil boyunca sirf takim yaparim, Ama hayal iste İyi forumlar
Özkan birader yine dizmişsin ganimetleri kırmızı kafalı maketlerin markası nedir acaba yazarsan sevinirim.
dostum sen sonuna kadar haklısın. son raporundaki balıklar biraz küçük, hatta limit altı olabilir, eyvallah. ama sana ve başka hatalı av yapanlara buradan saldıranlar keşke biraz yürekli olup, 15-20 limit altı dişliyi herhangi bir gerekçeyle alanlara değil de, 20.000 - 30.000 ve hatta 100.000, belki 1.000.000 yanlış balığı alanlara tepki koyabilseler, o zaman belki bira mesafe katedebiliriz. adam bilerek veya bilmeyerek 1 veya iki kilo kraça tutuyor; vay efendim sen vatan hainisin. höşşşt yani
Bu aylarda bol miktarda vardı bu istavritlerden, silikon ve büyük iğneli istavrit çaparilerilerine denk geliyordu. Afiyet olsun, ellerinize sağlık.
Remzi abi cengiz balikcilikdan aldim,reyonda 15 tane vardi hepsini aldim, Sanirim cengizde kalmadi,ama kendonun eksik modelleri vardi bir cogu tamamlanmis aklinda bulunsun.
Gectigimiz disli sezonunun sonuna dogru cok verim aldim takelerden,eski av raporalrimda baliklarin agzinda take sahteler gorunuyor,igneleri ve yuzus aksiyonlari extra kalite fiyatida uygun aklinda bulunsun.