Yer : Fırat Nehri/ Birecik Tarih : 12/06/2012 Saat 06:00-08:00 arası Takım : Cormoran Bull FighterX kamış, Quantum fx30 makina, 0.24 mm misina Yem : Kastmaster 1/2 oz kaşık Sabah saat 7 sularında gerçekleştirdiğim alabalık avına ait görselleri paylaşmak istedim. Avda tek vuruş alındı sonucunda aşağıdaki balık kıyıya alındı. Balığın tartımı 2300 gr. geldi... Balığa ait video linki http://youtu.be/W_ygRAV4Cio
Sevki Bey siz de tam bir asker tipi var. Maasallah alaninda nasil teslim alinacagini cok iyi biliyorsunuz. Bu sefer alalarin generalini yakalamissiniz. Cok tebrik ediyor, "muhtesem bir balik" diyorum... Dahasina rast gelsin dostum... Saglicakla kal...
Maaşallah, obezite bir alabalık. Ne yemiş bu ala, içinden ne çıktı merak ettim. Devamına rastgelsin...
Balığın midesi ağzına kadar tatlı su karidesiyle doluydu. Bizim burada o kadar çok ki karides alabalık bu yüzden mepse bile zor vuruyor..
Balığın midesi ağzına kadar tatlı su karidesiyle doluydu. Bizim burada o kadar çok ki karides alabalık bu yüzden mepse bile zor vuruyor.. peki siz bu avda yem kullandınız mı üstadım... yoksa sadece mepps mi bunu yakaladı..