Herkese iyi geceler,cumartesi gitmiş olduğum avdan sonra evde dinlenirken bu dünya güzeli nur topu gibi sazanlarıda sizlere resimlemek istedim umarım beğenirsiniz.Öğlen üzeri 11:30 gibi beyşehire avlağa vardık ve vakit geçirmeden oltalarımızı suya attık yaklaşık bir saat sonrada görmüş olduğunuz sazanı aldım saat 16:30 gibide aniden bastıran yağmurun şiddeti ile toplanıp Konya'ya geri döndük,300 km yol yaptık ama kerata için değdi be balık aşkı bu olsa gerek herkese rastgele,Saygılar...
Tebrikler çok güzel sazan ve yağmurun bastırmasıda çok güzel bir haber yağmurada ihtiyaç var . 300 km yola değdi diyebiliyorsan gerçek balıkçısın demektir
TEbrikler. Beyşehir'de hala balık yakalanıyor olması güzel. Ben yaklaşık 3-4 yıldır gitmiyorum. Bizim gittiğimiz dönemlerde çok güzel sudak çıkıyordu. Birde Sazanı ne ile yakaladığınızıda söyleseydiniz keşke. Olurda gidersek bilgimiz olsun
Tbrikler Esat kardeşim Allah daha nicelerini yakalamanı nasip etsin, paylaşımın için teşekkürler Sen değdi diyorsan 300 km ye bi kere daha kutlarım şansın bol livarın dolu olsun kardeşim.
Herkese çok teşekkür ediyorum,avlanmak ve balık tutmak çok güzel ama sizin gibi dostlarla paylaşmak bu heyecanı dahada güzel çok sağolun,Beyşehirde çok güzel balıklar çıkıyor fakat av sezonunun açılmasıyla birlikte tabiki işimiz dahada zorlaştı çünkü beyşehirde yanılmıyor isem binlerce balıkçı teknesinin olduğundan bahsediyorlar ve herkesin en az 2000 metre ağ gerdiğini biliyorum o nedenle baya baya şanslı olmak gerekiyor balık tutmak için unutmadan Yakup abi sazanları solucan ile avladım gidersen diye söyledimSırasıyla;Gürkan'a,Aşkın abime,Yakup abime,Ali abime,Kerem kardeşime,Murat abiye ve tabikide Müjdat abime teşekkür ediyorum daha irilerini siz yakalarsınız umarım şansınız açık olsun daima herkese iyi geceler,Saygılar...
Ellerinize sağlık güzel balık ,önemli olan orada bulunup negetif elektriği atmak ,bir an olsada şehir ortamından uzaklaşmak ve aşkımızla orada bulunmak ,işte bu yüzden balık tutmayı çok seviyorum ,insanı bir yerden başka bir yere götürüyor