12.07.2008 Beyşehir av raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında estabi tarafından paylaşıldı.

1. estabi

estabi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg sazan
    Herkese iyi geceler,cumartesi gitmiş olduğum avdan sonra evde dinlenirken bu dünya güzeli nur topu gibi sazanlarıda sizlere resimlemek istedim umarım beğenirsiniz.Öğlen üzeri 11:30 gibi beyşehire avlağa vardık ve vakit geçirmeden oltalarımızı suya attık yaklaşık bir saat sonrada görmüş olduğunuz sazanı aldım saat 16:30 gibide aniden bastıran yağmurun şiddeti ile toplanıp Konya'ya geri döndük,300 km yol yaptık ama kerata için değdi be balık aşkı bu olsa gerek:D :D herkese rastgele,Saygılar...

2. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Tebrikler işte balık aşkı gerçekten budur :)

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler çok güzel sazan ve yağmurun bastırmasıda çok güzel bir haber yağmurada ihtiyaç var . 300 km yola değdi diyebiliyorsan gerçek balıkçısın demektir ;)

4. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    TEbrikler. Beyşehir'de hala balık yakalanıyor olması güzel. Ben yaklaşık 3-4 yıldır gitmiyorum. Bizim gittiğimiz dönemlerde çok güzel sudak çıkıyordu.

Birde Sazanı ne ile yakaladığınızıda söyleseydiniz keşke. Olurda gidersek bilgimiz olsun;)

5. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler arkadaşım güzel bir av olmuş

6. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Tebrikler, güzel paylaşım.

7. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Tbrikler Esat kardeşim Allah daha nicelerini yakalamanı nasip etsin, paylaşımın için teşekkürler :) Sen değdi diyorsan 300 km ye bi kere daha kutlarım şansın bol livarın dolu olsun kardeşim.:)

8. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Herşeye rağmen bizle paylaştığın için teşekkürler Esat kardeş...bol avlar dileğiyle RASTGELE....

9. estabi

estabi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg sazan
    Herkese çok teşekkür ediyorum,avlanmak ve balık tutmak çok güzel ama sizin gibi dostlarla paylaşmak bu heyecanı dahada güzel çok sağolun,Beyşehirde çok güzel balıklar çıkıyor fakat av sezonunun açılmasıyla birlikte tabiki işimiz dahada zorlaştı çünkü beyşehirde yanılmıyor isem binlerce balıkçı teknesinin olduğundan bahsediyorlar ve herkesin en az 2000 metre ağ gerdiğini biliyorum o nedenle baya baya şanslı olmak gerekiyor balık tutmak için unutmadan Yakup abi sazanları solucan ile avladım gidersen diye söyledim:)Sırasıyla;Gürkan'a,Aşkın abime,Yakup abime,Ali abime,Kerem kardeşime,Murat abiye ve tabikide Müjdat abime teşekkür ediyorum daha irilerini siz yakalarsınız umarım şansınız açık olsun daima herkese iyi geceler,Saygılar...

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık güzel balık ,önemli olan orada bulunup negetif elektriği atmak ,bir an olsada şehir ortamından uzaklaşmak ve aşkımızla orada bulunmak ,işte bu yüzden balık tutmayı çok seviyorum ,insanı bir yerden başka bir yere götürüyor :)

11. sazansever

sazansever

ellerinize sağlık bir dahaki sefere hava müsait olur sizde daha irilerini yakalarsınız selamlar