Av yeri: bizim city Av ekibi : Ben ve Samet Av saati: öğle ezanından ikindi ezanına Rapor: çok güzel bir cumartesi günüydü sabahtan köye geldik ufak bir hazılıktan sonra 1000 tl ye bile bulunamayacak harikalıkta Dümdüz kayın ağacından yapılma 2 mt lik kamışımı aldım biraz yemle düştüm derenin yoluna . tabi balık beklemiyoruz yıllar önce deredeki balıklar kurutulduğu için ama yinede eğlenmek ve denemek amacıyla oltalarımızı gölet gölet atmaya başladık. ilk göetler boştu ama su çok güzeldi(serin).tam 4. gölete geldiğimizde bir gümüşii renkte parıltı görüm ve kayanın bitimine oltamı saldım ancak yemin inmesini beklemeden hemen resimdeki kuzu saldırdı.biraç dakikalık bir mücadelenden sonra kenara aldım ve cok umutlandım ancak ikindi ezanını duyunca eve dönme kararı aldık nasıl olsa yarında köydeydik.Resimdeki kuzumuzu mermere yatırıp sosladık ve afiyetle yedik. gerçekten çok lezzetliydi.. RASTGELE 31 cm belki çok büyük olmayabilir ama köyümüzün trofesi rekoru
Afiyet olsun! Raporları peş peşe dizmişsiniz. Ama bu balık niye bu kadar ince uzun? İyi beslenememiş galiba (?)
Tebrikler, gerçekten çok zayıf bir balık. ??? Suya düşsen açlıktan senin üzerine bile atlardı gibi duruyor