ozaman ben geleyım yıne kalkar ısem senı alırım asıyan yaparız sen ordan ıse ben ordan bızımılerın yanına gecerım.... olur dersen boyle yapalım???idk idk idk idk
.beyaz çerçeveli güneş gözlüklü olansa, manken ahmet o...aslında ahmet oradaki malzemeci arkadaşın adı, bu fenomen arkadaş da onun arkadaşı ama adı aklıma gelmedi malesef, ama lakabı manken ..o yüzden manken ahmet
Usta biliyosun sizin taraf iyi balık yapıyor, tadın kaçmasın. İstersen sabah araşalım. İkimiz de kalkabilirsek ve bu tarafa gelesin olursa görüşürüz
hep balıgın derdındeyız ya zeten.. satıp para kazanıyoruz sankı allah allah... kalkar ısem gelıyorum saatı 5 e kurar zıplarım yanına sen uyanırsan sen ara mutlaka....
Emre kardeş merhaba.Dişlileri çaktırmadan kandırıp , içtimaya almışsınız bile.Allah daim etsin inşaallah.Raporlarda başrol oyuncularından biri oldunuz bile.Maşaallah diyeyim de nazar değmesin inşaallah.Değerli bilgilerinizde , takdir edilecek derecede.Extra trofe olta balıkçısına da , extra kalite bilgiler yakışır.Sizler bu bilgileri bizler için fazlasıyla yazmışsınız.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey , gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA
ercan tesekkur ederım.. sanırım bu trofeler konusunda meslegım ıtıbarı ıle sızlerden bıraz sanslıyım. yoksa mucadeleyı seven ve bıraz sabırlı davranıp dogru zamanda eldekı ımkanlarla dogru takımı hazırlasan herkes mutlu sona ulasabılır.. sızede daha guzellerı nasıp olur umarım rastgele
Emre güzel av olmuşş afiyet olsun derim ben buna Bu arada Kendo serisi ile aldım dedin dimi ? O kendo serisi ile benim öneümde bi balık tut allah aşkına yaaa Siftah yok arkadaş , ne zaman Kendo taksam bi sıkıntı çıkıyor enteresan şekilde
Emre ellerine sağlık güzel av olmuş, daha irilerine rast gelsin... Bende sabah Aşiyana geçicem 06:30 gibi fenerin bebek tarafına Burak ta gelirse orda buluşalım, Burak işe gittikten sonra Tarabyaya geçeriz istersen, Ceyhunda 11:00 de Tarabyada olacakmış...
32 km rüzgar , kısmen sağanak yağış genelde yağmurlu diye , içlikler , kaztüyü montlar ve yağmurluklarla gittik , resmen mayıs günü yaşadık. İçliklerden dolayı hala kaşınıyorum. İstanbul'da 1 milyon işsiz erkek var. Hepsinin boğaza dizlidiğini görmeyi istemem doğrusu. Ama kahvede oturmalarından iyidir. Havalar soğuyunca zaten hiçbiri çıkmaz o kış kıyamette kahvedeki sobanın yanından