cumartesi günü balıga gidelim dedik ben ,deniz,fatih(kuzen)orhan(kuzen)ve oglum çağatay eskihisardan bursaya giderken vapur beklerken ordan balık tutanları görüyordum arkadaşlara oraya gidelim dedim tamam dediler (içimden tabi ya balık yoksa diyede düşünüyorum:D )atladık arabaya gittik 15 dakika sonra ordaydık ilk önce bir keşif yaptık neler çıkıyo diye sabah erken zargana almışlar biz tabi 13:00 da ordaydık baktık megit çıkıyor hemen takımları yaptık midye çıkardık artık balık tutmaya hazırdık. oltaları attık denize hemen benim takıma 3 lü mezgit geldi ardından deniz full çekti hiç boşumuz yoktu çok kısmetliydik ama kuzenlerim için öyle diyemem derlerya kısmet işi gerçekten dogru ben ve deniz boş çekmezken kuzenlerim akşama kadar 1 tane mezgit aldılar bol bol denizyıldızı çektiler (denize iyade) hatta kuzenim orhana takılıyorduk sen oltana deniz yıldızı takımı takmışsın diye :) akşama kadar biz denizle kovamızı doldurduk akşam istarvit başladı birazda ondan aldıktan sonra artık eve döndük güzel bir gündü.. bu arada siteden skoylu(serdar köylü)abimizde oralarda oturdugunu biliyorduk habersiz gitmiştik aniden ev telefonu vardı aradık fakat dışarıda idi tanışamadık bidahaki sefere inşallah ... bunlar benim kısmetlerim [IMG] bunlar denizin kısmetleri (uzaktan çekildi o yüzden fulu) [IMG] denizin 3 iğneli takımına 2 megit 1 iskorpit geldi [IMG] bu denizyıldızlarıda orhanın kımeti akşama kadar bunlardan tuttu.. [IMG] akşam üstü istarvite atarken (vapur iskelesinin yanı) [IMG] buda günün hasılatı... [IMG] [IMG]