Bugun sabah 5 te yola çıktım ve gölbaşında yerimi aldım hava aydınlanınca at çek yapmaya başladım 7 gibi ilk turnamı aldım ve kıyaya çektiğimde balık kurtuldu ama 2 taşın arasnda kaldı ve hemen ordan aldım saat 07.50 gibi ikinciyi aldm be güneş çıkmadan toplanıp eve geldim
ben orda sürekli kaşık kullanıyorum ama gittiğin saat durdugun yer ve sabır cok önemli bazen 2-3 gün boş geçiyorm saatlerce at çek
Muammer abi hiç ikindi vakti gölbaşında turna avı yapmaya çalıştınmı. Orda çoğunlukla sabah mı geliyor?
ölen gölbaşı Allahın izniyle biraz insanların duyarlılıklarıyla yeniden canlanıyor sanırım. eski günlerine dönerse ben de giderim atmaya
Tebrikler Muammer Bey, turnalar oldukça güzel görünüyorlar. Daha önceden göl suyununun oldukça kirli olduğu hususunda çeşitli yazılar okumuştum. Yine oradan yıllar önce satın aldığımız Sazanları kokudan yiyememiştik. Bunlar nasıl acaba? Daha büyüklerini yakalaman dileklerimle. Rast gelsin.
mogan sakın gitmeyin boşa gidersiniz yani daha yeni gittik gölün yarısı yosun balık tutmak imkansız kıyıdan tutsan bile çıkaramazsın yani o derece yosunlu