13.05.2008 Alabalik Avim

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında NADİR tarafından paylaşıldı.

1. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık
    YER: KAYSERİ-PINARBAŞI-BAHÇECİK BARAJI
    TARİH:13.05.2008
    MALZEME: 2 NUMARA ALTIN SARISI ÜZERİ KIRMIZI BENEKLİ MEPS

HAVALARIN İYİ GİTMEMESİ NEDENİYLE HAFTA SONU BALIĞA GİDEMEDİM. AMA HAVANIN DÜZELMESİYLE SABAH ERKENDEN KALKIP DÜŞTÜM PINARBASININ YOLUNA. SABAH HAVA AYDINLANIRKEN BARAJIN KENARINDAYDIM. BARAJIN KENARINA İLK GELDİĞİMDE KARŞILAŞTIĞIM MANZARA BENİ ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI ASLINDA. BARAJ BARAJLIKTAN ÇIKMIŞ HERTARAF ÇÖPLÜK OLMUŞTU. ASLINDA ODA BİR SEY DEĞİLDİ TIRIVIRILARIN YANINDA. RESMEN İNSANLAR BALIK KATLİYAMI YAPMIŞLARDI. BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPAN İNSAN OLMAYAN İNSANLARA. İŞTE ARKADAŞLAR KATLİYAMIN BELGESİ…..:mad:

BURDA TIRIVIRIDAN ÇIKARILIP SUYA ATILAN ALABALIKLARI GÖRÜYORSUNUZ.:mad:

BURDADA SUDAN ÇIKARILAN TIRIVININ ÜZERİNDE BULUNAN ALABALIKLA BİR ÇALI ÜZERİNE ATILDIĞINI GÖRÜYORSUNUZ.:mad:

NEYSE ŞİMDİDE BENİM BU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA ÜZGÜN AMA ZEVKLİ GEÇEN AVIMA GELELİM.ASLINDA HEDEFİM TURNA YAKALAMAK OLDUĞU İÇİN BEYAZ RENKLİ RAPALAMI TAKARAK BAŞLADIM AT ÇEKE, AMA NAFİLE O KADAR AT ÇEKTEN SONRA YORULDUM VE BİRAZ DİNLENDİM. DAHA SONRA 2 NUMARA ALTIN SARISI RENKLİ VE ÜZERİ KIRMIZI BENEKLİ MEPS TAKTIM VE AT-ÇEKE DEVAM ETTİM. ATIP ÇEKERKEN BİR VURUŞ ALDIM.:eek: AMA BUNUN BİR TURNA OLMADIĞINI HEMEN ANLADIM. ALABALIK OLACAĞINI DÜŞÜNEREK HEMEN YERE OTURDUM VE AT-ÇEKE DEVAM ETTİM. TABİ BU SIRADA SAAT: 10.00 OLDU VE İLK ALAMI ALDIM. HAYATIMDA TUTTUĞUM İLK ALAYDI. BU BALIĞI YAKALAMANIN BU KADAR ZEVKLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM. ONU KENARA ALDIKTAN SONRA DEVAM ETTİM. AMA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM, HAVA OZAMAN O KADAR ÇOK SAKİNDİ SUYUN ÜZERİ ÇARSAF GİBİYDİ. HAVA BİRDEN ESMEYE BAŞLADI VE SUYUN YÜZÜ DALGALANMAYA BAŞLADI. BEN BU OLAYDAN SONRA BALIĞI ALDIM VE ALMAYADA DEVAM ETTİM. ALANIN YAKALANDIĞI ANDA SUYUN ÜSTÜNDE SIÇRAMASI, DELİLER GİBİ SUYUN İÇERİSİNDE DOLAŞMASI BANA ÇOK ZEVK VERDİ. BU AVIM BİR HARİKAYDI. SÖZÜ FAZLA UZATMAYACAĞIM İŞALLAH BENİM YAPTIĞIM AVI ALLAH HERKESE NASİP EDER. HA UNUTMADAN VİDEOLARINIDA ÇEKTİM. BECEREBİLİRSEM ONLARIDA YÜKLEYECEĞİM. RASGELE.....

O GÜN TOPLAM 12 ADET GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI YAKALADIM.VİDEO EKLEMEYİ BECEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ ONUDA YÜKLERİM.;)

2. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    kardes av güzel, hikaye güzel ama yanlış bilmiyorsam malesef tuttuğun balık sayısında üzücü bir durum var çünki limiti aşmışsın.
    Eğer hakılıysam sirküleri bidaha gözden geçirmeni isterim.
    rastgele

3. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Evet gökkuşağı alabalığında limit 10 adetle sınırlıdır, bundan sonraki avlarında daha dikkatli olacağından kuşkum yok, tebliğ1/2 ye alttaki linkten ulaşabilirsiniz, keyifli paylaşımlar;)

http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

4. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    Nadir başarılı avın tebrik ederim öncelikle.Senelerden beri en büyük zevkim döner kaşıkla alabalık avlamaktır.Özelikle alabalık avında duyduğum heyecan aldığım zevk bambaşkadır.Ne demiş ustalarımız, bir kez alabalık tutarsan başka balık tutmak istemessin.Kullandığın mepss altın sarısı üstü kırmızı noktalı benim de en çok iş yapan mepss dir.Bir sürü markalı markasız değişik mepssler denememe rağmen fazla markası duyulmamış bu mepps den verim aldım.Bundan sonra alabalık avındada başarılarının devamını diliyorum ve alabalık avındanda vazgeçebileceğini sanmıyorum.

5. canercp

canercp Caner Pehlivan

Favori Kamış:
    3.5m Kamışım ve Çeşitli Takımlarım
    En İyi Avı:
    Kocaman Eşşek İstavriti :)
    Avınız Hayırlı olsun İnşallah bana da nasip olur alabalık tutmak çünkü hiç tutmadım şimdiye kadar...

6. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Nadir Bey tebrikler, Benim gibi size de kılçık kaçmış ve artık alabalığın esiri olmuş durumdasınız. Kolay değil onsuz kalmak. Tırıvırı ve yapılan katliam benimde canımı çok acıttı. Allah cümlesine hakettiğini versin diyorum da başka bir şey demiyorum. Bu arada mekan neresi barajda? Atçifliğinin orası mı yine?

7. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Valla inan kendi kendime hayıflandım senle yüzyüze görüştükten sonra telefonunu neden almadım diye ama Allahtan site var burdan mesajlaşırız. Ben cebimi yazıyorum sana özelden. Gerçi bu haftasonu Bahçecikte yapılacak organizasyondan sonra (25 Mayıs Pazar) Ağustos sonuna kadar balık işine istemeyerekte olsa sanırım ara vereceğim. Nasip kısmet, görüşmek üzere...

NOT: Özel mesaj ayarların yapılandırılmamış, sana yazamadım. Olmazsa burdan görüşürüz,

Son düzenleme: 21 Mayıs 2008
  9. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    rıfat bey özel mesaj ayarlarımı yaptım.özelden mesaj atacam size.:rolleyes: