13.06.2010 Kısa bir yoklama

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 56561 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. İlker

İlker İlker Ergülen

Favori Kamış:
    Shimano Bassterra,Power Aero,Trabucco Poetica
    Favori Makine:
    Shimano Symetre,Ultegra XTB
    En İyi Avı:
    MÖ'de tutulmuş yayın 5,2 kg,Sazan 6,5 kg,kofana 2,5 kg,torik 4,3 kg
    ''Asfalt balıkçılığı'' bir hayli sıkmaya başlamışken, cumartesi günkü karşılaşmadan sonra merak edip durdum, acaba skor ne oldu gibisinden...

Yine de keyifli bir av olmuş, bölge adına sevindirici, çeşit bol, her ne kadar beklenen gelmese de. Acaba yem menüsüne teke de eklense miydi ?

İlker ağabeyi pek kesmemiştir bu av.. Ne atçek var, ne de levrek..:)

Ersan merhaba,
    Haklısın, hareket yok, at çek yok, sahtenin suda süzülüşünü görmek yok,takip görmek yok, ama olsun o kadar, çoktandır görmediğim arkadaşlarımla beraber oldum, Ercan ve Günay'ın sürprizi ise güzel oldu. Saldığım balıklar ise ayrı bir zevkti, hepsine büyüyüp beni beklemelerini tembih ettim:). Tatlısu balıkçılığımdan bu yana ilk defa şamandıra kullandım, adeta maziyi yaşadım. Bundan iyisi can sağlığı....

Rasgele

2. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    tebrikler balık olmasada güzel bir akşam geçirmişsiniz.

yanikapıyı ve kumkapı halı sahaların önünü cumartesi gecesi ben,oğlum ve bir arkadaşımla beraber denedik sizden daha kısır bir gece idi.
    ama en azından yavru da olsa eşkina yakalamadığıza sevinmekteyim. olaki ölme ihtimaline karşı.

mekanın geniş olması insanı baya bi rahatlatıyor. 13-14 saatliğinede olsa minik bir tatil yapmış gibi olduk.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.