merhaba arkadaşlar dün 3 kişi kurtboğazına levrek avına gittik. sabah 10 gibi barajın ortalarından yerimizi aldık. ancak bulunduğumuz yer pek iyi değildi ve ayakta duramıyorduk kahvaltımızı yapıp tesislerin bulunduğu yerin sonuna gittik. oltalarımızı suya indirdik. ben kırmızı sasiyle avlanmaya çalışırken bir arkadaşım ve babamda şamandralı olta ile solucan takarak avlanmaya çalıştılar. ben sasiyle 6 tane levrek yakaladım. arkadaşım ve babam ise 12 tane yakaladılar. 13 tanesini orada pişirip yedik. geriye kalan 5 tanesini ise balık tuttuğumuzu kanıtlamak için eve getirdik. Bu Eve Götüreceğimiz 5 Balık Sağdan 2. olan benim sasiyle yakaladığım 25 Cm geldi. Kurtboğazından Bir Görüntü Rapor 2 Bir hafta sonu (mayıs Aylarında) Avanos kızılırmağa arkadaşlarla pikniğe gitmiştik. yanımda malzeme yoktu. orada bulduğum biraz misina ve bir adet paslı iğneyi şeytan oltası gibi yapıp ucuna biraz ekmek taktıktan sonra suya bıraktım. bir kaç denemeden sonra bir adet sazan tutmayı başardım. Resim çekildikten sonra balığı tekrar suya iade ettim. ( O sıralar av yasaktı ama bir an aklıma gelmedi. Balığı zaten suya iade ettim. biliyorum iade etmek geçerli bir sebep değil ama unuttum işte yasak olduğunu arkadaşlar kusuruma bakmayın afdiliyorum.) Yakaladığım Sazan