bunlarda 13 10 2007 hava yağışlı ve can sıkıntısından saat 4den sonra bi kısa koşu avı yapalım dedim ve yakındaki livatya merasında soluğu aldım izmarit takımı yoktu mecburen çaparinin tüylerini keserek bi takım yaptım son gelen balık minokop oldu umudu kesmiştim kopartır dedim ama bereket karada koptu
Ooof of, zamanında kıymetini bilememişiz livatya'nın...Bİz hep manzaraya karşı arpa suyu içmeye giderdik oraya Meğer neler varmış orada... Tebrikler Mustafa abi, ellerine sağlık, afiyetle...
Balıklara, özellikle de minekopun takım kopartma zamanlamasına bayıldım Tebrikler Mustafa ağabey. Nice güzel raporlarınızı okumak dileğiyle
Tebrikler Mustafa abi, Sinarit ve Kuzunun ardından düşlerimi süsleyen üçüncü balık minekop. Olacak şöyle 3-5 kiloluk, ben çekeceğim kıyıya o çekece denize, offf offff
valla serdar 35 lik misinalar ip gibi kopuyor bugün 38 lik aldım saracagım hele dün 30metre misina ve takım balığın ağzında gitti
Eminim değişmiştir, ben en son çalışmalar yapılırken görmüştüm, belliydi öyle kalmayacağı Anılarım çok orada, yaklaşık iki sene kaldım ancak çok severim Bandırma'yı...Depreştim yine, neyse ben raporunuzu rahat bırakayım yoksa konuyu Bandırma sevenler sayfasına çevireceğim
mustafa arkadaşım tebrikler maaşallah nazar deymesin afiyet olsun.... menekopta artı bonus olmuş... rasgelsin...
sen şu işlerini hallet sezon bitmeden bir av yaparız daha 16sında tuttuğum mırmırlar var onları fotolayamadım şu günlerde çok bereketli avlar oluyor