13.11.2011 (kasnamsı :) )

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında ahmetertan tarafından paylaşıldı.

1. ahmetertan

ahmetertan a.ertan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima
    En İyi Avı:
    2,5 KG GÖKALA
    Av yeri : bizim city
    Av ekibi : ben ve samet
    Av saati: öğlen ezanından 1 saat önce ikindi ezanından 30 dk kadar sonra.
    Rapor:

Ve ikinci gün :D büyük heyecan ve denenmemiş göletler.Ancak bir olumsuzluk var; su bulanık değil. gerçekten büyük 40 cm ye yakın balıkları görüyoruz ama yerlerinde durmuyorlar.bizi gördükleri için mermi gibi kaçışıyorlar. Ne yapalım ne edelim derken dedik kendimi kamufle edelim etraftan eğrelti kayın , pelit dalları toplayıp üzerimize bağladık :D gerçekten o halimiz görülmeye değerdi ancak telefonum kırık olduğu için diğer avın fotoğrafını ve bu fotoğrafı ablamın telefonundan çekmek zorunda kaldım o yüzden biraz kısıtlı ve kötü :) mazur görün. neyse rapora dönelim öğle ezanı duyulmaya başlayınca balıklar kayboldu sanki sonra bi 0 dk bekledikten sonra ilk 20 cm civarı balığımızı aldık ama sevinemiyoruz yoksa balıklar ürkecek neyse peşine bi 20lik daha aha bi 20lik daha derken 4 tanecik kasna alabildim.Avımız güzel seyirirken telefonum çaldı ve gidiş saatimizin yaklaştığı yemeğin hazırlanmaya başladığı bilgisi gelince kamuflajımızıda alıp eve geldik :D baya güldüler tabi ama balıklarıda mermere atınca biz güldük sonuçta son gülen iyi gülermiş :)

fotoğraf net değil ama mazur görün :)

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Balıklar çok ince değilmi? Ben anlamam pek ama açlık grevinden yeni çıkmış gibiler :D

Tebrikler, daha besilileri rastgelsin... :)

3. ahmetertan

ahmetertan a.ertan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima
    En İyi Avı:
    2,5 KG GÖKALA
    Teşekkürler :) balığın yapısı böyle galiba yada bizim derede unutulmuş oldukları için bu yıl yeni keşfettim açlıktanda olabilir :D

4. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    Tebrikler... :)