Av yeri : bizim city Av ekibi : ben ve samet Av saati: öğlen ezanından 1 saat önce ikindi ezanından 30 dk kadar sonra. Rapor: Ve ikinci gün büyük heyecan ve denenmemiş göletler.Ancak bir olumsuzluk var; su bulanık değil. gerçekten büyük 40 cm ye yakın balıkları görüyoruz ama yerlerinde durmuyorlar.bizi gördükleri için mermi gibi kaçışıyorlar. Ne yapalım ne edelim derken dedik kendimi kamufle edelim etraftan eğrelti kayın , pelit dalları toplayıp üzerimize bağladık gerçekten o halimiz görülmeye değerdi ancak telefonum kırık olduğu için diğer avın fotoğrafını ve bu fotoğrafı ablamın telefonundan çekmek zorunda kaldım o yüzden biraz kısıtlı ve kötü mazur görün. neyse rapora dönelim öğle ezanı duyulmaya başlayınca balıklar kayboldu sanki sonra bi 0 dk bekledikten sonra ilk 20 cm civarı balığımızı aldık ama sevinemiyoruz yoksa balıklar ürkecek neyse peşine bi 20lik daha aha bi 20lik daha derken 4 tanecik kasna alabildim.Avımız güzel seyirirken telefonum çaldı ve gidiş saatimizin yaklaştığı yemeğin hazırlanmaya başladığı bilgisi gelince kamuflajımızıda alıp eve geldik baya güldüler tabi ama balıklarıda mermere atınca biz güldük sonuçta son gülen iyi gülermiş fotoğraf net değil ama mazur görün
Balıklar çok ince değilmi? Ben anlamam pek ama açlık grevinden yeni çıkmış gibiler Tebrikler, daha besilileri rastgelsin...
Teşekkürler balığın yapısı böyle galiba yada bizim derede unutulmuş oldukları için bu yıl yeni keşfettim açlıktanda olabilir