13-14-07-2009 Saroz Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında GYILMAZ tarafından paylaşıldı.

1. exe0

exe0 mustafa

Biz halen oradayız

biz halen oradayız ve hasretle balık beklıyoruz ama nafıle balık yok sizin avlandıgınız haftadan sonra balık kesti gerçi biz büyükevrendeyiz buranın balık polılasyonu eneze baklarak biraz daha kırık ama bakalım beklıyoruz sizin av guzel geçmiş aynı gunlerde bizde 5,5 kilo toplamda mercan aldık bırdahada yapmadı.
    tebrikler

2. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Merhaba,Kısmetse bayramda ben Enez'de olacağım.Şansımı bir kez daha deneyeceğim.Bakalım bir şeyler çıkarabilecekmiyiz.Bu arada enson gelen haberlere göre geceleri yemliye güzel Mırmır çıkıyormuş.Bilginize.
    Rasgele,Gökhan Yılmaz

3. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Tebrikler güzel av.

4. exe0

exe0 mustafa

bekleriz

biz bayrama kadar ve hatta bayramdada burdayız 2gece önce yamlıye cıktık tık yok bır adet mığri bitane vatos okadar şimdi hava bozdu yağmuru beklıyoruz yarın rüzgar 6-8 eger yağmur yaparsa balık cıkar dıyor abılerimiz bakalım göreceğiz ama siz fazla bir şey kacırmıyorsunuz cünki balık hala yok
    saygılar

5. ImpheatuS

ImpheatuS Oğulcan YILMAZ

Favori Makine:
    Kasnak
    En İyi Avı:
    1 kilo 450 gram Mercan
    gokhan abı cevap verırsen sevınırım forumda yenıyım nereden konu acacagımı bılmıyorum o yuzden buradan sorayım dedım abı ben ayvalıkta avlanıyorum 6 eylul 2009 da hakan ısımlı sevdıgım bır abımle balık avına cıktık bızım orada bır tane burun var oradan avlanıyoruz baslarda hıc balık gelmedı 1 tane lıdakı tuttum hakan abım 1 tane ırı mırmır tuttu tavuk la avlanıyoruz oltalardan bırıne bı balık saglam bı vurus yaptı bızde buyuk kancaları cıkardık ırı parcalarla kancaya tavuk taktık abı balık bır asıldı kamıs c seklını aldı bıraktı bır kez daha aynı sekılde asıldı dıger yem e onu da bıraktı geceden bende buruna bırakma yaptım sabah oltaları toplamaya geldıgımde kancaları koparmıs oldugunu gordum sızce o kadar saglam asılıp da kancayı bırakan balık ne olabılır ılk basta cıpura dedım ama tabı bende ınanmadım o kadar saglam asılmıs olsaydı muhakkak cıpura yakalanırdı tahmın yurutebılırsenız tahmınlerınızı beklıyorum

6. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Oğulcan kardeşim,Ben Ayvalık taraflarını çok iyi bilmiyorm.Ama Sarozdaki deneyimlerinden ve diğer arkadaşlardan edindiğim bilgiler dahilinde.Bu balığın iri bir Levrek olabileceğini düşünüyorum.Levrek önce yemi bir yoklar ve alıp belli bir mesafe götürdükten sonra yutar.O yüzden ilk vuruştan sonra sabırlı olmak gerekiyor.Ayrıca gece bıraktığın oltaların kancasını bence Mıgrı koparmış olabilir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Rasgele,Gökhan Yılmaz