13. İstanbul balık avı organizasyonu - (Tekneden) yapıldı 23 Mart 2008

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında barisozulu tarafından paylaşıldı.

1. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

tekne hareket etmeseydide karayamı otursaydı

2. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

3. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Daha daha nice organizasyonlara
    Üşenmeden yılmadan
    Yönetim olarak yapmış olduğunuz organizasyonlarda her şeyiyle mükemmelsiniz.
    ZEVKLE GELECEĞİM
    Kimseyi memnun edemeseniz dahi

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Ben de bu organizasyondan memnun kalmadım:rolleyes:
    Organizasyon gününü tam da benim hastalanacağım, Ulvi'nin elemanının kaçacağı, Tuncay'ın da eşya taşıyacağı güne denk getirmişsiniz.:mad::D :D
    Gerçekten siz güzel arkadaşlarımızla beraber olamadığımız için üzgünüz ama bunu birgün telafi edeceğiz.

5. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

:p :p :p :p

6. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine

Turgay abim,
    Burda ki yazılarından şimdi öğrendim Ankara'dan geldiğini...:rolleyes:
    Tekrardan ayaklarına sağlık,her zaman gel,gene gel:)
    Seni tanımaktan inan çok büyük zevk duydum.ama geldiğinde arabayı doğru yere park et:D

7. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:

Üzülme be Sedat abi,
    Bir dahakine katılır elini sıkarız.Tekrarda geçmiş olsun.Sağlıkla kal:)

8. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

sen bakma sedat abime o daha çok hastalanır değilmi sedat abi:D :D

9. Suatreis

Suatreis

Ulvi nin elemanı bizim tekneydi abi...:D

10. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:

Aman Orhan'cım,
    Ne olursa olsun hastalık evlerden uzak olsun;) :)

11. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

yoksa yan çizen o muydu anlaşılan baılğı çok seviyormuşki balıktutamayınca çamur atmaya kalkmış:D :D

12. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, sanki İsmail arkadaşımıza yükleniliyor gibi bir durum oluştu. En azından bizleri tam olarak tanımayanlar böyle düşünebilir. Daha önce de yazdığım gibi, memnun olan da olmayan da olacaktır. Rahatsızlığını dile getirmiş sadece ve dile getirmeye de hakkı var. Sürekli olarak organizasyonun güzelliklerinden bahsedilecek diye bir şey yok. Ama yazım içinde organizasyon ciddi yapılmamıştı denilirse, bunu gerçekten kabul edemem. Çünkü üyelerin güvenli şekilde bir arada olabilmeleri için her ayrıntı düşünülmüş ve de sağlanmıştı. Orada herhangi bir arkadaşımızı başına bir şey gelmiş olsaydı (Allah'tan yaşamadık), derhal müdahale edebilecek durumdaydık. Teknedeki herkesi şahsen tanımadığımız için tekne içi güvenlik dahi sağlanmıştı (sizler farkında olmasanız da). Organizasyona geleceğim der teröristin biri nerden bilebiliriz ki? Ama bu kişileri ayırt edebilecek ve herhangi bir olumsuzlukta derhal müdahale edebilecek silahlı güvenliğimiz dahi mevcuttu. Çocuklarla beraber yaklaşık 125-130 kişinin sorumluluğunu üzerine almak kolay bir şey gibi gelebilir belki, ama hiç de sanıldığı gibi değil. En azından bizim için değil. Dün Suat bana bir dahaki organizasyondan bahsedince, aman sakın biraz ara verelim dedim. Çünkü her organizasyon öncesi ciddi anlamda kasılıyorum. Gerçekten iyi ya da kötü her eleştiriye açığım. Ama ciddi yapılmayan bir organizasyondu denirse, bizden başka, organizasyonlar için bu kadar güvenlik sağlayan kimsenin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

13. ismailhalat

ismailhalat ismail

simendifer ciddi derken beni yanlış anladınz ama yinede o sözüm için özür dilerim ama diğer sölediklerimin arkasındayım ve şuda war siz bizim tekneye geçtiğinizd söledim size neyse önemli değil diğer arkadaşlar nie aleştiriyi kaldıramıo anlamadım yani herşey 4 4lük olcak die bişi demedim ama ben ve ARKADAŞLARIM oraya eğlenmeye geldik we eğlenemedik ne diyim ozamn sizler gibi çok güzeldi mükemmelmiydi diyim ne için. ben bu eleştrileri yaptım belkide bi sonraki org. bunlarda olmaz daha da güzel olur ama tabiki ben hain kötü ilan edildim önemli değil. çarşılı arkadaş ltfen sen cwp falan yazma olurmu herkese ii akşamalr simendifer sizede ilginiz için tşk ederim

14. Suatreis

Suatreis

O gün İstanbul da nevruz kutlamalarının yapıldığını bilirsiniz, Genel Kolluk Kuvvetlerinin tamamı alarm halindeydi dimi..ve biz toplanma bölgelerinde böyle hassas bir günde,kalabalıklar oluşturduk. Hanginize burada ne yapıyorsunuz şeklinde bir soru yöneldi...

Alt yapılanma süreci bilinmeden "ciddi değildi" denilmesi açıkçası son derece rahatsız edici. Bu neden ile sanırım İsmail Bey e de biraz sert çıkışta bulundum..Eh ama..oda kusura bakmasın..

15. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Hepinizi seviyoruz (Mahşerin 3 balıkçısı)Aile içinde olur böyle şeyler Emek sarfedilmiş benim annemlere yardım etmek için katılamadığım ve 3ümüzünde katılamadığımız için üzüldüğüm bir Organizasyon.İsmail kardeşim Bizler hepimiz sende dahil bir aileyiz ve ilerde nedemek istediğimi daha iyi anlarsın :)

16. balikci

balikci

İsmail bey merhabalar,

Olumu yada olumsuz düşüncelerini aktarmakta her arkadaşımız özgürdür, ancak hiç bir ticari faaliyeti olmayan, sadece üyeleriyle buluşup, keyifli bir gün geçirmenin planı sonucunda gerçekleştirilen ve bir okadarda ayrıntının düşünüldüğü, üyelerin teknedeki güvenliği, olası sağlık sorunları için düşünülmüş ve maddesini sayamadığım bir bukadar daha ayrıntı planlanmışken ciddi olmamış demek çok garip durmuyormu sizce? sanıyorum ben ve arkadaşlarım eğlenemedik demeniz daha doğru olur, ciddi demek çok büyük bir alanı kapsıyor. Bundan sonraki organizasyonlarımızda sizinde rahatsızlığını ifade ettiğiniz konularda daha hassas davranacağımızı yinelemek isterim, ayrıca aramızda yeni olduğunuz için ailemize hoş geldiniz diyorum, esenlikle kalın :)

17. simendifer

simendifer Sennur

İsmail bey, dediğim gibi ben iyi ya da kötü her eleştiriye açığım. Memnun olmayışınızı da anlayabiliyorum ve gerçekten üzüldüm. Bizzat söyledim dediniz ama ben hala hatırlayamadım. Kusura bakmayın pek çok kişiyle konuştuğum için hatırlamıyor da olabilirim, söyledim diyorsanız söylemişsinizdir mutlaka. Ama sizi kötü falan ilan ettiğimiz yok. Daha önce de söyledim, memnun olmamışsınız ve bunu dile getirmeye de kesinlikle hakkınız var. Size yazdığım ilk mesajdan beri bunu belirtiyorum. Herkes olumlu mesajlar yazsın diye bir beklentim yok, bunu samimiyetle söylüyorum. Eğer memnuniyetsizliğiniz bizden kaynaklı ise, gerçekten özür dilerim. Beni yanlış anladınız dediniz, yanlış anlamış da olabilirim. ama sizden ricam, lütfen çabalarımızı da göz ardı etmeyin. Çünkü biz bu organizasyon için bir dünya yerle bağlantı kuruyoruz, bir sürü şey ayarlıyoruz, sırf gelen arkadaşlarımız güvenlik ya da sağlık sorunu yaşamasın, kimseye bir şey olmasın diye. Ama söylediklerinizi de bir kenara yazıyorum, ki bir dahaki organizasyonda bu konular da aklımızda olsun diye.

18. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Teknelerin hareket etmelerinin en önemli nedeni akıntının kuvvetli olmasıydı. Tekneler akıntıyla kıyıya kaydıkça kaptanda tekneyi açmak durumunda kaldı ve hareket etti. yani adam tekneyi açmasında karaya mı oturtsun. Ondan sonra hadi inin tekneyi itin...:D :D :D

19. lathander

lathander Levend Turgay

Favori Kamış:
    silikonlu çaparinin hastasıyım
    En İyi Avı:
    bi sürü istarvit
    Gün içinde bizimde şikayet ettiğimiz durumlardı İsmail Bey'in söyledikleri.

bizim teknenin kaptanına ben şahsen bir kaç kez gidip uyardım ve kendisini ilgisiz-suratsız buldum.
    Akıntı nedeniyle devamlı yer değişikliği tabi çok doğal ama kaptan olarak kendisinin takip etmeside gerekirdi. Şahsen ben bir seferinde kaptan karaya oturcaz çek biraz açığa dedim. Hatta o arada kendi oltamı bile bırakıp suda söylemiştim o takım yalan oldu tabi :p çamurlu sulara gömüldü gitti.

eheh bende yazdım kenara birkaç not bir sonraki sefere hatırlatıcam org öncesi. eleştirilerimi o zamana ve yetkililere yazacağım özel mesajlara saklıyorum.

Kuruçeşmede ben baya soğuk hissetmiştim ortamı, şimdi daha iyidi, eminim sonrakiler daha iyi olacak. Sonuçta bu olay tecrübe ile sabittir, her seferinde daha iyi oluyor.

20. simendifer

simendifer Sennur

Kaptan ilgisiz ve suratsız davrandıysa, bunu kendilerine aynen ileteceğim. Çünkü şu aşamada yapabileceğim bir şey yok. Sürekli onlarla organizasyon yapıyoruz ve şu iş çıkmayan zamanlarda onlara organizasyon yaparak para kazandırıyoruz. Tamam diğer konuştuğumuz teknelerden daha ucuza kiralıyoruz onların teknesini ama bu suratsızlık yapmalarını gerektirmez. Neticede daha önce de organizasyon yaptık onlarla, bu 4. idi, beklentilerimizi ve ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Bir dahaki organizasyonda (tabi yine onların teknesini kiralarsak) bunları kendilerine aynen iletip, gerekeni de yapacağım, bundan emin olabilirsiniz.