Tarih 13 mayıs Pazar İzmir Gündoğdu meydanı. Miting günü.. Cumhuriyet mitingi.. Cumhuriyetle yönetilen bir ülkede cumhuriyete sahip çıkma mitingi.. Kesin rakamlar ortaya koyulamadı ancak milyonlar sokaklardaydı.. İzmiri bilenler bilir tüm sahil şeridi (konak- alkancak limanı) insan seli.Cumhuriyetine sahip çıkan TÜRKİYE nin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlarımız.. Ege insanına has esprili dövizler.. Çeşir çeşit bayraklar.. Çocuklar.. derya_kuzusu Canazor Birahas.. Canazor aysep beta_izmir Ufukkula.. ve arkadaşı..
İzmir Ege denizinin mavi rengi yerine Bayrağımızın Al rengine bürünmüş bugün. Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar...
muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz muhteşemsiniz bugün gurur kaynağımız izmirdi ne mutlu TÜRKÜM diyene . ne mutlu MUSTAFA KEMAL izinde yürüyenlere
Can teşekkürler böyle bir topic için.şimdi girdim eve mitingden.tam ben açıcaktım topici.sen benden daha önce davranmışsın.Yaşlısı,gençi,çoluğu cocugu,Gazisi,askeri herkes oradaydı.inanılmaz bir kalabalık vardı. Rekor kırmışız katılım açısından diğer mitinglere göre.GAVUR izmiri bazıları gördü...
Cumhuriyet mitinglerinin bugünkü noktası olan İzmir, kendine yakışanı yapmış... Orada olan herkesi, tüm İzmir'i, tüm Türkiye'yi bize bu gururu yaşattıkları için sevgiyle kucaklıyorum.
Tüm izmirli arkadaşları kutluyorum vede kıskanıyorum.Ayaklarınıza sesinmize ve yüreğinize sağlık. Ayrıca hhepinizde çok yakışıklı çıkmışsınız.
Bizler yakışıklı çıkmış olabiliriz ,fakat şunu belirtmek istiyorum ! Çok sevdiğimiz bulsep Bülent Abimizin çekim emeklerini pasa geçemeyiz Çok teşekkürederim Bülent Abicim İyiki varsın,seni seviyoruz
Karalar Yetmedi, Denizlerde Buluştuk!!! Hem bir İzmir'li, hem de bir denizci olarak şu manzarayı gördüm ya!!!Ölsem de gam yemem artık!!!
Evet haklısın can ,bende teşekkür ederim en azından resimlede olsa sizleri görmüş gibi oldum.İstanbuldan misafirlerim vardı anca uyudular onun için şimdi yazabiliyorum.sende sabah okursun.
Hafta sonuna biri sünnet olmak üzere 2 düğün denk geldiğinden aranızda olamadım gerçi pazar günü erkenden kaçacaktım ama genede öğleni buldu Müjdat kardeşimi aradım oda artık döndüklerini söyleyince gelme işimiz yattı ama İzmir in Aydın insanları meydanları insan seli şeklinde doldurmuşlar hepinizin yüreğine sağlık o sıcakta meydanları dolduran tüm büyüklerimin ellerinden küçüklerimin alınlarından öpüyorum Gavur İzmirin ne olduğunu herkez gördü akşam bir tv kanalında tüm detaylarını seyrettik o ne güzel çoşkuydu hele o akıl dolu pankartlar gerçektende muhteşemdi. Bu arada bizim tayfada harika çıkmış eline sağlık Bülent abi çok güzel kareler yakalamışsın ama devamıda vardır sanırım onlarıda görmek için sabırsızlanıyorum,iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum arkadaşlar