14.02.2011 Bir acayip(tuhaf) rapor

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Raporun harareti geçmek üzere, biraz soğumuş mu ne? Harlandıralım az biraz.:)

Paylaşım için teşekkürler Emrah. Tatlı, şen bir sunum olmuş. Senin adına sevindim, özlem gidermiş güzel bir gün yaşamışsın. İnşallah bu bir başlangıç olur ve sonrasındaki av günlerinin de gönlünce geçmesini dilerim. Kendine iyi bak. Tez vakitte nice tatlı-şen vuslatlara... Selamlar, sevgiler abicim.:)

2. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    Emrah, güzel manzaralı rapor için teşekkürler. Çok şanslısın harika bir yerdesin,
    çorap terlik bahane günce süper keyifli olmuş moral bulmuşsun. En kötü günün böyle olsun.
    Selamlar rastgelsin.

3. alphinist-fisherman

alphinist-fisherman Basri

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    Albastar
    En İyi Avı:
    Yayın balığı,8kg
    Emrah kardeş,Dünya,ya genlerimden gelen bir hastalıkla gelmişim.Doktora götürmüşler (AOBH) teşhisi koymuş,yani Amatör Olta Balıkçılığı Hastalığı.Doktor dikkat edilmezse bu hastalık öldürücü olabilir demiş bizimkilere.Bizimkiler de çaresi nedir doktor bey bu hastalığın diye sormuşlar.
    Doktor bilmiş bir eda ile..
    - Tiz bir olta alına,
    - Çocuk kendi haline bırakıla,
    - Sık sık denizlerle,göllerle,nehirlerle ve çaylarla buluşturula demiş.
    İşte ogünden bugüne bu reçeteye talim ediyorum.Mevsim itibariyle bir-iki aydır balığa gidemiyordum,hastalığım nüksetmişti.Bu senin av fotoğraflarıın ilaç gibi geldi valla.Neyseki yakın zamanda av yasağının kalkmasıyla turna ve levrek avına gidebileceğim sanırım...
    Şaka bir yana hakikaten güzel fotoğraflar çekmişsin,avlaklarında güzelmiş.Rastgele....:D :D :D

4. goksungokhan

goksungokhan Goksun Gokhan Kaynak

En İyi Avı:
    dorado 4.3 kg., barracuda 3.4 kg., kedi baligi 3.3 kg.
    Emrah kardesim cok guzel bir rapor olmus. Sende benim gibi okyanusta avlaniyorsun galiba (uzun zamandir bende cikamiyorum ya neyse!) yanlis degilsem gelgit durumlari hergun oluyor ve belli saatlere denk geliyor. Ava cikmadan bununla ilgili bilgi alirsan galiba yardimi olur. Ejder dedigin monitor lizardsa sorun degilde timsahsa dikkat et canim kardesim. Garip olaylar duyuyorum cevreden.
    Insallah birdahaki sefere bol avlar nasip olsun. Terlikle ayaklarin alisti ya gayri hep gidersin :)))
    Rastgele kardesim.

5. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Bu güzel rapor birkez tebrikten fazlasını hakediyor kanımca :)
    Sanki ilk defa okuyormuşcasına okudum raporunu Emrah..
    Gerçekten güzel bir geri dönüş olmuş yalnız o yılan balığının telef olmasına üzüldüm onun ne mangalı olurdu yaa..
    :D
    selam olsun komodolara:D

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Balli abim,sitenin tadi tuzu abim.Cok tesekkurler kendine has,guzel yorumun icin.Ayni guzellikleri bende senin icin dilerim.Rastgele abim...

Seyfi abicim cok cok tesekkur ederim sanada guzel yorumun icin.Insallah seninde en kotu gunun en son raporladigin bol balikli av gibi olur abicim
    :) Kendine iyi bak,ellerinden operim,rastgele...

Basri agabey tesekkurler ederim guzel yorum icin agabey.
    Aslinda ilk yorumunu okumaya basladigimda sasirmistim ve tam uzuluyordumki hastaligin amator balikcilik hastaligi oldugunu ogrendim :D
    Tekrar bu esprili , guzel yorum icin tesekkurler,rastgele... :)

Goksun agabey cok tesekkurler taaaa oralardan taaa buralara yazdigin bu samimi yorumun icin :) Burasi cok tuhaf biryer agabey.Sabah oraya gittigimde su neredeyse tamamen cekilmisti,ama aksama dogruda su karaya kadar tasti.Daha once de bu gibi bir durumda buyuk bir tehlike atlatmistim gece yatiya kaldigim yerde(kimsenin gelip gitmedigi,yolun olmadigi,kayalara tirmanarak gittigimiz bir avlakta gece su aniden cok fena yukseldi.... :( ) .
    Aslinda en sevdigim favori avlagim okyanus kiyisi (daha once catfish,kopekbaligi,cobea,gerapo yakalayip burada yayinladigim yer) Ama bu rapordaki avlagin etrafinda cok sayida kucuk ve buyuk teknelerle avlanan insanlar var .Bu nedenle cok iri baligin gelmesi buyuk bir sans meselesi.Aslinda bir gun onceden suyun durumuna internetten bakabilirdim ama su hic olmasa bile gidecektim ama cunku 6 aydir gitmiyordum(gidemiyordum). Onsan dolayi bakipta moralimi bozmak istemedim :)
    Rastgele insallah...

Fatih Abicim cok tesekkur ederim. :)
    Yilan baligina kestikten sonra bende uzuldum.Ama bir daha ki sefere sirf senin icin yiyecegim :p :D
    Hakikatende onu keserken cig cig yiyesim geldi gunku eti hakikaten cok lezzetli,beyaz ve lop duruyor :p :)
    Abim kendine cok cok iyi bak,hoscakal ve rastgele...

Son düzenleme: 19 Şubat 2011
  7. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D

Emrah kardeşim ve Turgay Dostum İnşallah ve seve seve diyorum..
    Yaza çok güzel planlarım var evi balık kampına çevirecem :D
    Çoluk Çocuğu yollayacam memlekete ve hepinizi davet edecem gelmeyinde göreyim hadi..?
    Ama o zamana dek ben bi kaçamak yapıp İzmire gidedebilirim..
    Bu arada İsmi geçen Fatih benim değil mi..? :D:D:D
    Değilsem ne gülerim varya hahaahaa:D:D

8. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tabii ki sensin be mubarek adam :D
    Baska Fatih agabey mi var :D
    Yaza balik kampina cevirip davet mi edeceksin :( :( :(
    Aha simdi aglayacagim yahu :( !
    Abi bu kara gurbetten nasil kurtulupta geleyim :( ?
    Nasil ama nasil isterdim oyle bir ortama katilmayi bir bilebilsen.Hadi bilmeyide gectim,bir hayal edebilsen... :( :eek:
    Zaten memleket burnumda tutuyor :eek: :p
    Insallah herbirsey gonlunce olur abim benim.
    Kendine cok iyi bak,hoscakal ve rastgele :rolleyes:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.