14.04.2012 sezon açılışını boş geçmedik

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında 30205 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 30205

30205

herkese selam.aslında balık niyeti ile başlamadığımız bir günde hava kapalı olmasına rağmen öğleden sonra birden balığa gitmeye karar verdik.babamı ikna etmek zor oldu ama sonunda ikna ettim ve yola koyulduk.hava kapalıydı,sular soğuktu ve iki metre yüksekti.giden herkes boş dönüyordu.bütün bu sebeplerden ötürü hç ümidimiz olmadan maksat spor olsun dedik ve avlağa vardık.
    Aksilikler bitmedi ve varır varmaz olta atmamıza bile engel olan bir fırtına başladı.ona rağmen oltalarımızı su ile buluşturduk.Arkasından yetmezmiş gibi sağnak başladı :D ama azmettik ve oltaları toplamak yerine yağmurluklarımı giyip at çeke başladık.açıkçası suyun yüksekliğinden dolayı canımız sıkılmıştı ama bu sabrımızın sonucunu biri canlı biri sahte ile olmak üzere 45-43 cm olmak üzere iki turna ile aldık ve sezona güzel bir başlangıç yapmış olduk. bu iki turna haricinde sahtelerimi ziyaret eden iki adet turnayıda malesef alamadım.
    Günün en ilginç olayı ise strike pro savagear soft sahtemi takip eden bir balığın sahte kıyıya bir metre kala sudan 5-10 cm yüksekte balığa atlaması sonucu slikonumu yırtıp suya geri dnmesiydi. :( sanırım öğreneceğimiz daha çok şey var.
    Herkese bereketl avlar diliyorum.

http://imageshack.us/photo/my-images/41/20120414200831.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/844/20120414200945.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/825/20120414201206.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/545/20120414201004.jpg/

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Aksiliklere ragmen seytanin bacagini kirmissiniz daha iyileri gelmesi dilegi ile darisi basimiza reeling

3. alidag80

alidag80 ali dağ

Favori Kamış:
    lineffla
    Favori Makine:
    okuma avernger av 55
    En İyi Avı:
    3 kg levrek 14 kg yayın
    dün gece ki avım.. 1 tane bana yeter...

dün aksam 4 arkadas gittiğimiz avdan 3 adet sazan ve 1 tane yılan balıgı yakaladık. bize yeteceğine kanaat getirdiğimizde avı bitirerek eve döndük. bir kac denizde kıyıdan yapılan avda elimiz bos döndükten sonra bu cok iyi geldi.

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    tebrikler.

5. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    İki balıkta ufak gibi görünüyor hele hele sağdaki balık 40 cmnin altında sirkülere uymuyor diye düşünüyorum, bilmem yanılıyormuyum???

6. 30205

30205

yanılıyorsun dostum.ikiside limit üstü.ama ben amacını merak ettm açıkçası.azıcık düşünebilrsek eğer birşeyler aramak yerine limit altı balık resmini koymayacağımızı bulman zor olmazdı.burada tuttuğum balık resmini yayınladık diye madalya vermiyorlar sonuçta değilmi...
    Bak uzun süredir rapor paylaşmıyodum burada okuduğum raporlardaki benzer tartışmalardan dolayı.. senn gbi bazı arkadaşlaron kusur arama hastalıklarından dolayı.
    Ama bu sondur .Bundan sonra sadece takipçisyim sitenin rapor falan paylaşmıyorum.Sen ve senin uzman araştırmacı dedektif balıkçı arkadaşlarımda birbirlerinzin raporlarında kusur ararsınız artık...

7. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Sazan avı yasak şuan! Osmaniye'de sazan avı 1 mart - 1 haziran arası yasak.

8. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Tebrikler güzel kardeşim. Inşallah daha iyi avlar da yaparsın. Sezonun bereketli olsun. Rastgele...

9. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Aynen katılıyorum.

10. turkuax

turkuax Okan

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 2.10 5-25 gr. Okuma V system 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FC
    En İyi Avı:
    4,5 Kg. Sinarit 72 cm 3.2 Kg. Turna
    Tebrikler Erdal Bey. Turnalar çok yakisikli.

11. serosez

serosez M.Serhat SEZGİN

En İyi Avı:
    OLTACILARDER
    tepki göstermenize gerek yok,arkadaşa katılıyorum balıklar limit altı...

12. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Tutmuş kalem turnaları bir de uyaranı terliyor. Yok böyle birşey. Moderatörden hem sazan hem de limit altı turnadan dolayı raporu kaldırmasını rica ediyorum.

13. serosez

serosez M.Serhat SEZGİN

En İyi Avı:
    OLTACILARDER
    Görkem Abi, bir daha rapor hazırlamayacakmış bak deme öyle :))

14. 30205

30205

çoluk çocuk eğlendiremeyeceğim.size başarılı avlar.iyi sohbetler.silmeye uğreşmayınben üyelkten çıkıyorum zaten.belk daha seviyeli insanların olduğu bir sitede grüşmek üzere

15. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    ne zamandır balık avlıyorsunuz :???

şimdi sohbet konusu açılsa göle ag atanlara ver yansın edersiniz değilmi o denli dogaya saygınız vardır .. peki benmi yanlış okudum sizmi yanlış yazdınız turna yakaladık yazıcaktınız sanırım.. çünkü sazan avı sezonu şuan için kapalı .. av yasagı var yani siz av yasagına uymadınız .. kendi geleceginizden başka. çocuklarımızında gelecegini çaldınız . umarım balıklar havyar dolu değildir eger öle ise gerçekden çok yazıkki böle bir platformda böyle doga sevgisi dolu insanlar arasında siz hala bir şweyler öğrenememişsiniz yazık :???

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.