14-04-2013 dişlileri.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozkan79 tarafından paylaşıldı.

1. electronico

electronico levent

Daha ne olsun Üstadım yine konuşturmuşsun sahtelerini.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Bende sizin raporda iskorpiti gorunce dusurdum jetonu :D

3. ozkan79

ozkan79 özkan

Actigim konuya yorum yapip deger katan herkese sonsuz tesekkurler.

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Harika balıklar tebrikler.

5. 4443

4443

Heyy maşşallah Ozkan abi harika görünüyorlar:D

Bir çoğu renk rapalada iş yapmış doğrusu tebrik ederim ellerinize sağlık ,afiyet olsun:p

6. guruf

guruf aykut

tebrikler,rapala kurşun bağlıyormusunuz bağlıyorsanız hangi ağırlık mesafe nedir

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Özkan, almışsın yine dişlileri afiyet olsun.:)

Ayrıca Pehlivan dostumun başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmezmiş, geçmiş olsun diyelim :(

8. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Evet çok uzun bir zamandan beri nete girmiyordum(3/4 gün):D ÖZKANIM BALLI Paşam benim bir kocaman tebrikte benden ,ne rapala taktıysa yedi yetmedi,1 rapala feda etti akşam benim zorlamamla kalınca son atışlarda 1li 2 li rapala çekti,denizde ne balık ne rapala bıraktı:laughing: :laughing: :laughing: Bende bir o kadar şansızdım,6 çinekop 2 de istavrit (rapalayla)aldım almaya ama Başıma gelmedik kalmadı,Eğer bir güne kötü başlarsam helede sevmediğim istemediğim şey ne varsa gelir beni bulur,Acemi ler mi desem karışan oltaları ayırıcam diye kaç takım verdim bilmiyorum,sonunda bak iğne iğneye istavrit orda çıkıyor burda bişey yok diye diye gönderdik,:D yetmedi karabatak ipime dolandı elimi kesti o yetmedi birden çıkan gemiler takımları götürdü(la ne kadar uzağa atıyomuşum meğer):laughing: :laughing: o yetmedi kamışı yere dayadım,kaydı düştü,bütün fincanlar tuz buz o yetmedi yedek kamışı çıkardım sıfıra sıfır (Awasima)mükemmel aksiyonu var bir kaç atış yapmak nasip oldu fakat 2 takım patlayınca kontrol ettik ve fincan kırık çıktı:laughing: :laughing: Allahtan her gittiğim ava en az 3/4 kamış ve makinayla giderim araçta zuladakiler hariç:laughing: :laughing: gün gelir lazım olur sakla kamışı gelir zamanı diye boşuna dememişler:laughing: :laughing: onlarıda geçtik la bir dakka durmadım,ya takım bağladım gerisinde atçek yapıyodum,ama özkan durmuyo patır kütür çekiyo ben ya milletle uğraşıyom ya takım bağlıyom,la dedim bu böle olmucak Taktım youzuri yi verirsin coşkuyu ilk atışta kaba sarı dayıyı yapıştırdım,gene nazara geldim:laughing: :laughing: ondan sonrada durdum ,sonuçta benim açımdan çokta iyi geçmesede günü 2 kaba dayı sarı kanat 3 normal 1 limit altı değil ama iğneyi kötü yutmuş ve ilk balık olasından dolayı sınırda olmak kaydıyla çinekop 2 istavrtle günü kapadım kayıplar mı en az 4 rapala kaç adet unuttum ama bol miktarda kurşun:D 2 takım kamış fincanı,hihi bir de 110 tl lik ip vee paha biçilmez bir moral motivasyon meftah oldu,:laughing: :laughing: Kazanç sa Özkanla av yapmak ve orada Balık avı netteki arkadaşlarla sohbet ayrı bir zevk :laughing: :laughing: :laughing:

9. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Sormayasın İsa paşam ne olcak kenafir gözlüler balığı çekince yiyip bitiriyolar beni:laughing: :laughing: vahşi bir cazibem varmış çok çabuk nazara geliyorumhihi :D :laughing: :laughing:

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bahtsız bedeviyi geçmişsin sende paşam:D :D
    Tekrar geçmiş olsun, balıklar içinde tebrikler:)

11. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Hakan rapalalar gerçekten kaliteli yüzüşü iğnesi herşeyiyle ama malesef devamı gelmiyecek miş bitti gibi :eek:

12. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Fatih yağmur yağınca özkana aynını dedim la özkan tamda ağacın altına koyduk takım çantalarını la iyiki şimşek çakmıyo yoksa gözümüzden ateş çıkacak yiyecez yıldırımı kafamıza dedim:laughing: :laughing: :laughing:

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Takım taklavat yerine gelir abi Allah neşeni eksik etmesin :)

14. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    özkan tebrikler genede dişinin koğuna yeter

15. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    mehmet abi teşekkür ederimi, üsküdarda cengizde yada okyanusta olması lazım. bitmeden test etmek istiyorum.

sizin adınıza da biraz üzüldüm. olabilecek tüm aksiliklerin bir araya gelmesi gerçektende çok şaşırtıcı, totemmi yaptınız anlamadım.

önemli olan birlik ve beraberlik olumsuz olaylar yaşansada dostlarınızda vakit geçirmişsiniz. esenlikler diliyorum

16. ozkan79

ozkan79 özkan

Sağlık olsun Mehmet abi,çekirge birdahakine sıçrar inşallah,bu arada sen benim ip olayını bir düşün :D reeling

üsküdara ne zaman geçeceksin gitmeden önce bana ses et buluşalım eşlik ederim sana abi.

17. melikşah

melikşah ........................

Özkan'ım yaşadığınız üzücü hadiselerden dolayı büyük geçmiş olsun.
    İster istemez bu tür olaylar insanın başına gelebiliyor Allah beterinden saklasın.
    Ehh!! bunca üzücü olayın ardından ite kaka alınan balıklar birazcık tebessüm yaratmıştır:)
    Hem geçmiş olsun hem tebrik ederim kardeşim:)

18. ozkan79

ozkan79 özkan

Saol teşekkür ederim sayın abim darısı başına inşallah. :thumb: