14.06.2009 istavrit raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fixahmet tarafından paylaşıldı.

1. bd2002tr

bd2002tr

Favori Kamış:
    3 adet makaralı olta takımı
    En İyi Avı:
    sazan= 0, turna=1, yayın vs=0, 10 çuval yosun, ahh
    Güzel cevabın için teşekkürler Ahmet. Ladik gölünde turna kalmadığı için, yıllardır ufak tefek levrek dışında balık alamıyoruz. artık göl işkence haline geldi. Altınkaya barajına gitme hayalim vardır hep. Ancak çevremde benden başika balık delisi olmadığı için tek başıma gidemiyorum. Bari denize inip istavrit peşine düşelim diye düşündüm. Ağustosda istavrit yapmazmı bizim sahiller. Hep belediye evlerindeki mendirekten bahsediliyor. Açıkcası Samsunu pek bilmediğim için orayıda tahmin edemiyorum. Ankara yolu girişindeki mendirektenmi bahsediyorsunuz. birden özelden tlf numaramı yzıyorum. Tatilde nasip olursa görüşelim

2. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    evet bumin bey. çarşamba tarafındaki ankara yolu girişinin 1 km ilerisinde bu mendireğin başlangıcı. altınkayaya gitmek için şansınızı zorlayın derim ben. boş dönme riskiniz yok gibi bişey. ladik gölünde dediğiniz gibi levrekten başka bişey kalmadı. aslında bende deniz avının acemisiyim ama bildiğim kadarıyla ağustos ayında istavrit zor biraz. ama çinekop lüfer deneme şansınız olur.

3. SÜRMENELİ

SÜRMENELİ ERKAN

Tebrikler Kardeşim Güzel Av Olmuş...

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Tebrik ederim,tavasida ne güzel olmustur taze istavritin,afiyet olsun:) ...

5. BlackSharks41

BlackSharks41 Orkun

Favori Kamış:
    Olta
    Favori Makine:
    Sea Master F665
    En İyi Avı:
    5 Kg Mığrı
    Tebrikler,güzel av olmuş.Elinize sağlık.

6. DuyGsuZ

DuyGsuZ Abdullah

Favori Kamış:
    Alba Star Lucky 3.50m
    Favori Makine:
    Alba StaR Atom 80
    En İyi Avı:
    800gr Lüfer
    Maşallah çok güzel bir av olmuş hemşerim :) ellerinize sağLık.. ßen nasipse yarın sabah istavrit'e gitmeyi düşünüyorum sabaha karşı 5 gibi avlak yerinde olacağım.. İstavritleri ve mavruşları nerede avladığını gerçekten merak ettim. Benide aydınlatırsanız sevinirim.
    İyi geceler...