Bizim ekiple Vaysal Göletinde yaptığımız organizasyonun fotoları.Vaysal Göleti Edirne'nin Lalapaşa İlçesinde Hacıdanişment ve Vaysal Köyleri arasında çok ufak bir gölet.Yem olarak küspe,solucan kullandık.Balık olarak Yerli Sazan ve İsrail Sazanı çıkıyor.Ama ufak.Yakaladıklarımız aynen suya.Tabiatı güzel.Etrafı çam ağaçları ile kaplı.Gölet yanında piknik alanı var ama vatandaşlar çöplerini çöp kutusu yerine etrafa atmayı tercih etmiş.Yerler içki,bira şişeleri ve kırıklarıyla dolu.Üzülecek bir durum. Hasan Hoca İçi Su doldurulan Şamandıra.İstanbul Karaköyden almıştım.Son fotoğrafı oldu.Balık köke takınca elvada dedim. Kahvaltı
Bayram'ın 40 YTL'ye aldığı çadır.6 kişilik. Mangal hazırlıkları.Köfteci Turgut her zaman ki gibi mangalın başında. Mamzana ve Tavuk Izgara
Mesut bu ne yavv Az evvel ben seni başka bir avda tebrik etmedimmi Tebrikler kardeşim maşallah Allah bozmasın ben işin şakasındayım. Çok güzel gün yaşamışsınız arkadaşlarınızla birlikte kutlarım. Bide balı olaymış tam süper olucakmış Ama olsun dostlarla geçirilmiş bir gün gibisi varmı. Kutlarım ve raporlarının devamını dilerim.Allaha emanet ol .
Müjdat Bey bir rapor daha paylaşacaktım.Neyse bugünlük bu kadar yeter dedim.Hafta sonu balığa gitmesem hafta içi gün geçmiyor.
Kesinlikle haklısın. kendimden biliyorum ben bu gün dükkandayım Serdar Bodrumda balığın anasını ağlatmış telle konuştuk harika bir av oluyormuş. Ben de tam dükkanda durucak günü seçmişim Avlarının ve raporlarının bereketli olması dileğimle, Varsa devam raporlara.gidemiyoruz madem raporlarla avunalım.
mrb arkadaşlar bu gördüğünüz ufak gölet geçen sene boşaltılmadan önce çok güsel balık yapıyordu ama şimdi hiç bir bilgim yok. ufak bi gölette büyük balıklar yakalamanın zevki bi başka gidin bi görün diyebilirim..