Sevgili arkadaşlar; Kurbağanın hünerlerini gördükten sonra dururmuyuz haftasonu!!! Tabi ki hayır Bizde durmadık zaten. Bacanağım, Serkan abi ve Metin hadi bakalım dedik. Aşığım ben arkadaşlar avlağımızın muhteşem doğasına. Bol bol gezdim yine yeni yerler keşfedeyim diye. Balığa gelirsek sadece bir tane yakalayabildim. Diğer arkadaşlarım epey yakaladılar. Toplamda 18-20 civarı kefal kandırıldı bunların 6 tanesi alıkonuldu. Diğerleri yine suya gönderildi. Yazacak çok şey var fakat benim vaktim kısıtlı. Hepimize daha irileri rastgelsin. Saygı ve sevgilerimle....
Tebrik ediyoorum sizi ve ekibinizi tatlısu kefalinin yeri bende her zaman ayrıdır. Avlak açısından olsun yaşattığı adrenalin olsun keyifli bir av..
tebrikler ahmet. insanın ava gidecek zamanı olması ne güzel. avlak çok güzel, paylaşım için teşekkürler.
Aynen öyle kardeşim. Kefalin üzerine balık tanımam bende.. Sağol Murat abi. Hafta sonları fırsat buldukça kaçıyoruz buralara abi..
TEBRİKLER Şenol kardeşim, Yine döktürmüşsün. Resimler ve rapor çok güzel. Hepinizin eline sağlık. İnşallah bizde güzel avlar raporlarız. Rastgelsin. Saygılarımla.
Teşekkürler. Artık raporları bekliyoruz ama. Kar ve yağmur arttığında bu mekanlara girilemiyor. Haberiniz olsun. Eyvallah kardeşim. Daha irileri senin olsun.
Ahmet kardeşim; Senin rapor kadar alımlı olmasada bu pazarki avımı senin gazınla raporladım. Hadi bakalım hayırlı olsun. Ekibi tamamlayım daha güzelleri gelecek inşallah. Allaha emanet olun. Saygılar...
Sevgili kardeşlerim hepinizi tebrik ederim gerçekten çok güzeller afiyetler olsun, başkente selamlar , sevgiler.
Eyvallah kardeşim. Daha iyi avlara inşallah. Mekanı bozmaya çalışıyorlar ama yinede beceremiyorlar abi. Teşekkürler Orhan Bey. Saygılar ve sevgilerimle.
Ahmet kardeşim tebrik ederim, Keşke biraz daha ballandıra ballandıra anlatacak vaktin olsaydı,o mekanı bilirim bu yıl bir kez gidebildim.oraya özellikle yatılı gitmeyi çok severim.senin resimleri gördükçe de içim gitti,bir reim de benim gittiğim zamanlardan koyayım dedim.Yemesi değil tutması güzel olan kefallerin daha irilerinin rasgelmesi dileğiyle sevgiler. Uploaded with ImageShack.us
Abi sonuna kadar katılıyorum sana. Benim en sevdiğim avlaktır burası. Doğası ve mükemmel aksiyonlu kefaller. Bayılıyorum buraya abi. Umarım daha da irilerine..