Uzun zamandır sazan avına çıkmamıştık yılın son avınıda yapalım diye saat 3.00 sularında yola çıktık. hemen varır varmaz oltaları suya attık. Çay yemek vs derken saat epey oldu hava aydınlandı ama hala oltalardan ses yok. At-çek yapmaya başladık ve ilk balık oltama geldi ama küçük bir alaydı hemen vakit geçirmeden tekrar ailesinin yanına bıraktım. yanımda bi arkadaş ve abim vardı. abim yenidir bu işlerde bi ara sevindiğini farkettim anladım balık almıştı. yanına gittim küçük bi sazan var yerde binbir lafla geri bırakmaya ikna ettik sebebini açıkladık ve suya elimle tekrar saldım ama yaklaşık 4-5 dk elimin yakınlarından ayrılmadı balık çok güzel bi duyguydu. derken tek balığımızı yaklaşık 35 cm lik alayı arkadaşım yasin çekti. saat 12 civarlarında yasinin oltasına bir tırıvırı takıldı epey zorlayarak çıkardık sudan oda ne bir yengeç içinde tamamen ağa dolaşmış. Hemen makası alıp incitmeden onuda kurtardı. Velakin balıksız ama çok hoş bir avımız oldu. Buda güzeldi. Bu arada her daim benle olan ve yardımını esirgemeyen Yasinime tekrar teşekkürler.......
Bekir yinede güzel bir av zamanı yaşamışsınız bir dahaki avınızın bereketli geçmesini dilerim rastgele
mekan çok güzel,yanan ateşin yanında muhabbetin tadına doyum olması imkansız. tek moral bozucu tırıvırı,onun haricinde muhteşem bir gün geçirmişsiniz. paylaşımınız için teşekkürler.
Bekir çok güzel hareketler bunlar yapman gerekeni yapmışsın çok teşekkürler.Balıkta bir daha ki sefere inşallah rastgele...
Bekir Kardeşim, Sizden bir gün sonra arkadaşımla ben de aynı avlaktaydım, kayanın kovuğunda kalan sunta parçaları sizden kalanlarmış anlaşılan Pazar günüde bizim at-çek çalışmalarımız öğlen 14:30 a kadar sürdü ve sadece 2 alabalık alabildik. Diğer avcılarda da balık neredeyse hiç yoktu. Yapmış olduğunuz güzel davranış için teşekkür ediyor inşallah bir av gününde tesadüfen de olsa rastlaşıp tanışmak istiyorum.. Selamlar..
Evet rıfat hocam suntalar bizden kaldı yine gelecek avcılar için bırakmıştık lazım olur diye... Yazılarınızı devamlı okuyorum inşallah bir gün rastlaşırız tanışırız. olmazsa haberleşir beraber çıkarız balığa.