14-21 Aralık Foça - Karışık Avlar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nicholai hel tarafından paylaşıldı.

1. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Vallahi ne yalan söyleyeyim, büyük gıpta ile büyük özenti ile seyrettim resimlerinizi. Hele ki, o minnoşların keyfi başka bir alem.:thumb: :thumb: O sımsıcak nefeslerini bile hissetmek, ayrı bir haz duygusu.

Hep, güzel ve sıcak dostlarla bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle; daim olsun.

2. unexpected

unexpected HAMZA

elinize emeğinize sağlık, harika avlar olmuş, daha bereketli avlar dilerim.

3. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Sağolasın abi. :) Abartmış gibisin biraz :D Antenliyi diyorsan, ben de ilk gördüğümde aynı senin gibi tepki vermiştim. :D Diğerleri de oralara göre çok abartılı şeyler değil zaten. Sezon uygun, yerler denenmiş, kerterizlenmiş, yemler mamun, sardalya, çimçim karides, e takımlar da uygun olunca geliyor tabii iyi kötü birşeyler. :)

Daha iyileri sana rastgelsin abi. :)

Sağolasın Kadir Abi. :) Çeşit yönünden sıkıntı yoktu. :D Daha fotoğraflayamadığım istavritler fln var, hele benim çektiğim cop gibiydi, görsen palamut sanırsın :D :D Ahtapot ve kalamarlar da renk kattı tabii.
    Sadece çipurada daha çok sayıya ulaşmayı bekliyorduk. Onu kaçırmışız. Ama dediğin gibi, keyifliydi. :)

Paşalar binsin omzuna abi :D :D

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

O senin gönlünün güzelliğinden Tevfik Abim :) Yapılan avlarda, hele ki senin imreneceğin bir şey yok elbet. :) Ama minnoşlar konusunda haklısın, gariplerim o soğukta tir tir titriyorlardı, biz onları kısa süreliğine de olsa ısıtmadan evvel. Biri benim kucağıma, biri İlham Abi'nin kucağına, ama üç tanesi de Yılmaz Abi'ye çıktılar :D orada fazladan bir 15 dakika kalmamıza neden olsalar da insanda ne gerginlik, ne stres hiçbirşey kalmıyor onları sevince. :)

Şuna baksana :)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim abi. :)

Teşekkürler. Daha bereketlileri hepimize nasip olsun inşallah...

5. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Yok ya, tur teknesiyle balığa mı gidilir. Belki duymuşsundur Yahya kaptanla gittim ben. herkesten daha fazla nokta denedik. Yok. Koca gün 5 parça balık almıştım. Diğerinde de 4 parça.

Foçayı çok severim. Askerliğimin bir kısmını da orada yapmama rağmen severim yani.

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

:eek:
    İnanılır şey değil.
    Biz Haziran'da gittiğimizde bile fena tutmamıştık, raporunu da açmıştım burada, bence o iki gün sıradışı günlermiş, bilinen bir kaptanla, onun noktalarını gezip de tutamadıysanız, aklıma ancak deprem olması falan gibi şeyler geliyor. :confused:

Şanssız günlerinmiş bence. :)

7. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Maşaallah şimdiye kadar gördüğüm en güzel raporlardan ve avlardan birini gerçekleştirmişsiniz anlatım,resimler,yakalanan balıklar ve av raporu herşey gerçekten mükemmel ellerinize sağlık tebrik ederim :)

8. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Foçamı tekrar görmek bana çok iyi geldi levreği ne taraflardan yakaladınız acaba ?
    Umarım yazın birlikte av gerçekleştiririz :)
    15 tatilde levrek denemelerimi sizinle paylaşacağım ..

Happy New Year !! :D 2013

9. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Teşekkür ederim :) ama o kadar abartılacak birşey yok :D
    Daha iyileri sana rastgelsin. :)

Selam Ege. :)
    Tatil dönemin olsaydı sana mesaj atmayı geçirmiştim aklımdan ama olmadığı için sessiz kalmamın psikolojin açısından daha doğru olacağına karar verdim. :D :D

Yazın sen ordayken gelirsem aklımdasın, beraber olta atarız tabii. :)

O levrek Volkan abinle birlikte yakaladığımız, o raporu da görmüştün. :) Foça'dan değil ama şu sıralar artık Foça'da da tutulmaya başlanmış tek tük. Senin 15 tatile kadar verim artabilir, inşallah sana da rastgelir de senin ağzından keyifli bir rapor dinleriz. :)

Tüm dostların, büyüklerimin yeni yılını kutlar, 2013'ün hepinize sağlık, huzur, başarı ve elbette hayat boyu unutamayacağınız avları, güzellikleri getirmesini dilerim... :) :)

10. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Teşekkürler :) Afiyetler olsun ..