14 eylülde yaptığım kasna avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında deepwater tarafından paylaşıldı.

1. deepwater

deepwater Serdar

Favori Kamış:
    Albastar mastersurf 420,okuma v-system 270 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa crossfirex 2050
    En İyi Avı:
    kızılkanat,600gr,turna 2kg
    Abim aniden gel bi haftasonu kaçamağı yapalım deyince avlağımıza yola koyulduk.Geçen temmuz ayında buraya geldiğimde sular ağzına kadar dolu idi.Suların çok azalması üzmüştü beni.Yemli avdan verim alamadım
    Yazın kırdığım spin kamış yüzünden 20-40 gramlık kamışı kullanmayı düşündüm.Daha fazla uzağa atsın die makinedeki 0.20lik misinayı söküp yerine 0.15 koydum.Alba starın remms 0 numara kaşık kullandım.2 numara kaşık almak hep aklıma gelmişti yolda ama avbayi yoluma ters kaldığı için 0 işimi görür die vazgeçtim.Bunun yüzünden 2 tane kiloluk kasna kaçırdım.Suların çok az olmasından fazla at-çek yapılacak bölge olmamasına rağmen avdan çok keyif aldım.yakaladığım balıkların hepsini saldım.

2. rko

rko mustafa

Avlağın çok güzel Serdar kıymetini bil:)tebrik ederim balıkları saldığın için avlaktaki bütün balıkların sana rast gelmesi dileğiyle :)

3. osmanadana

osmanadana osman

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 4.20
    Favori Makine:
    Alba star leader 7000
    Selamlar öncelikle tebrik ederim güzel bir meraya benziyor..ayrıca suyun az olması seni üzmesin Temmuz ayında zaten akarsular dolu olur Ağustos'tan sonra çekilmeye baslar seneye Temmuz'da gittiğinde yine dolu dolu olacaktır :)))

4. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Kardeş tebrik ederim. Suyun az olması aslında avantajdır. Su az iken daha kolaydır balık tutmak bana gore. Avlakta güzelmiş, devamını dilerim.

5. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Merayı çok beğendim kasnaların şu altın rengi pullarınada bayılıyorum :) daha iyileri rastgelsin :)

6. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Tebrik ederim sizi :)

Aslında her zaman tedarikli olmak lazım boy boy en az çift çift olmalı malzemeler :)

Ben yapamadım henüz bu dediğimi amatör bile olamadım kendimce ama hayalim bu yönde :)

7. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Avlağınız çok güzel, devamı rast gelsin...