Abim aniden gel bi haftasonu kaçamağı yapalım deyince avlağımıza yola koyulduk.Geçen temmuz ayında buraya geldiğimde sular ağzına kadar dolu idi.Suların çok azalması üzmüştü beni.Yemli avdan verim alamadım Yazın kırdığım spin kamış yüzünden 20-40 gramlık kamışı kullanmayı düşündüm.Daha fazla uzağa atsın die makinedeki 0.20lik misinayı söküp yerine 0.15 koydum.Alba starın remms 0 numara kaşık kullandım.2 numara kaşık almak hep aklıma gelmişti yolda ama avbayi yoluma ters kaldığı için 0 işimi görür die vazgeçtim.Bunun yüzünden 2 tane kiloluk kasna kaçırdım.Suların çok az olmasından fazla at-çek yapılacak bölge olmamasına rağmen avdan çok keyif aldım.yakaladığım balıkların hepsini saldım.
Avlağın çok güzel Serdar kıymetini biltebrik ederim balıkları saldığın için avlaktaki bütün balıkların sana rast gelmesi dileğiyle
Selamlar öncelikle tebrik ederim güzel bir meraya benziyor..ayrıca suyun az olması seni üzmesin Temmuz ayında zaten akarsular dolu olur Ağustos'tan sonra çekilmeye baslar seneye Temmuz'da gittiğinde yine dolu dolu olacaktır ))
Kardeş tebrik ederim. Suyun az olması aslında avantajdır. Su az iken daha kolaydır balık tutmak bana gore. Avlakta güzelmiş, devamını dilerim.
Tebrik ederim sizi Aslında her zaman tedarikli olmak lazım boy boy en az çift çift olmalı malzemeler Ben yapamadım henüz bu dediğimi amatör bile olamadım kendimce ama hayalim bu yönde