oncelıkle merhaba arkadaslar.dunden berı gozume uyku gırmıyodu ve sonunda pazar sabah 5 te babamıda ıkna ederek ımrahorun yolunu tuttuk.bızım eve 10 dk.yolda ıkı balıkcıyla tanıstık onlarda sıze takılabılırmıyız deyınce kıramadık.babam hemen samandıraları suya salladı bızde at cek yapmaya basladık,hava cok bulanıktı ve asırı dalga vardı,babamın canlı yemle aldıgını gordumve bende cayın cıkısına dogru yol aldım.cayın agzından ılk sallayısımda oyle sıddetlı bır vurdukı anlatamam,resmen elım ayagıma dolastı.sonrasında bır turnada ben aldım.golu tur attım dahada yakalayamadım babamın yanına geldıyımde babam uc adet daha almıs hepsıde cok guzel turnalar avımızı 12 bucukta sona erdırdık yanımıza takılan arkadaslarada 4 balıgın 2 tanesını armagan ettık cok sevındıler haftaya beraber koprukoy sozu alarak yollarımızı ayırdık
ya usta neyle tuttunuz bunları aksama kadar ancak bi tane vurdu onuda alamadım yaaa... güzel av olmuş tebrikler...
Selam emrah abicim bu imrahor bu sene baya su var turnalar çıkmaya başlamış balıklarıda kapmışsınız helal olsun abicim
abicim eğer fazla olmuyorsam birşey daha soracağım, bu canlı yemi öldürmeden kancaya nasıl takıyorsunuz bir türlü beceremedim her attığımda yem kancadan çıkıyor nasıl halledilebilir bu sorun?
Emrah Balıklar çok güzel. Ben de dün gelmeyi çok istedim malum evde hanımdan izin koparamadık. . Ama bu hafta içi birdaha uğrarım oraya sana haber veririm giderken.
oooo ustam güzel balıklar maasallah burayada angaralı dolmuş haaa angarada olupta böyle balık avı etkinliklerine arkadaş arayanlara katılmak isterim haydin rast gele