Ozan yine süpersin tebrikler. Valla Namık Abi Kuzucu sen Zarganacı başkada hedef balıkçı yok buralarda.
savaş ben o mevsimde ne bolsa onu tutarım zargana avlamayı çok sevdiğim için değil sezon açılırken hamlığımı atmak ve teknik atremanı yapmak bakımından yapıyorum. zargananın kıyıya çekiliş merasimi (namık abinin deyimiyle zargana gezdirme işi) balıkçının ne kadar piştiğinin test edildiği bir sabır sınavı. inşallah bir gün birlikte avlarız ne demek istediğimi anlarsın yoksa ben barbun ve mercan avını daha çok severim. kuzu avı yaparım ama kuzuyu yemeyi sevmem. izmaritin avını sevmem yemesine bayılırım. yani her balığı avlarım
turşu beceremiyoz ama dondurucda epeyce var. birde biz kalabalık balık yeriz. bugünkü izmaritleri bahçede yaptık bütün apartman yedik
abi ben seni adaya bırakacam yandan yandan izleyecem. namık abiyle ben kenarda mangal yakarken sen minanurları tutacaksın
valla ıyı bır av olmus tebrıkler bende artık havalar ısınınca turnadan vazgecer oldum sıkıntıdan patlıyom tatlı su avına baslıyım dıyom ama antalya ıcınde sadece sarısı ve kundu var sanırsam oranın balık ı da ıs yapmaz.şu zargana avının teknıklerını benımle paylasırsan cok sevınırım: