14. İstanbul Organizasyonu (22 Haziran 2008)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Suatreis tarafından paylaşıldı.

1. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Ben k.çekmece cennette oturuyorum

2. simendifer

simendifer Sennur

MÜREFTE

AÇIKLAMALAR

Servis İmkanı :

Organizasyonumuzda servis imkanı sağlanmıştır. Servisimiz saat 6:30 da Ümraniye çarşı içinde İGDAŞ binası önünden hareket edecektir. Saat 6:45 te Kadıköy de Beşiktaş Vapur İskelesinin hizasında karşı kaldırımda beklemeye başlaycak ve 07:30 da harekete geçerek saat 08:00 da Beşiktaş ta olacaktır. Servisimiz beşiktaş ta bekleme yapmayacaktır. Hareket noktası Üsküdar motor iskelesinin karşısındaki ototbüs durağı olup, oradaki toplanma noktası Üsküdar Vapur İskelesinin önüdür. Görevlendirilmiş olan bir arkadaşımız sizleri servis aracına yönlendirecektir.

Servis aracı plakası : 34 YJ 4561-2006 model Midibüs,Klima, tv, buz dolabı vs...
    Servis Sürücüsü :İsmail Balçın - 0535 254 14 61
    Servis bedeli : Gidiş dönüş 250 ytl/27 kişi

Servis Sürücüsü hakkında gerekli olan yolcu taşıma ile ilgili trafik yeterlilik tahkikatı yapılmıştır.

Organizasyon Planı :

21.06.2008 akşamı bir grup arkadaşımız ve ben bölgeye hareket edeceğiz. Gece boyunca çadır kamp sitilinde avlanacak ve konaklayacağız. Çevre pansiyonlardan yer ayırtan ve katılım gösterenlenlerde olacak. Ertesi sabah Servis aracı ile gelen dostlarımzı karşılayacak ve neşemize olduğumuz yerden devam edeceğiz. Servisimiz 22.06.2008 sabahı hareket ile Mürefte ye ulaşacak, ortaklaşa bir zaman diliminde geri dönüş yapacaktır.

Yeme İçme Konusu :

Katılım gösterecek olan tüm üyelerimiz yeme içme zaruretlerini kendi imkanları dahilinde karşılayacaktır. İsteyen mangalını getirsin, isteyen yarım ekmeğini. Ama hiç kimse aç kalmaz endişeniz olmasın..

Yem konusu:

Boru kurdu temini konusunda yeterli talep alınmadığı için sipariş verilmemiştir. Hiç kimseye 4 ytl paket başı vermeniz gerekiyor diye bir cümleyi ben kuramam. Yem konusunda ihtiyaç duyan arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile bilgi vermişlerdir. Bu ihtiyacı sağlamak için elden gelinen yapılacaktır.​

Hedef Av :

Levrek, mırımır, ispari, çipura dır.​

Not : Bölgede denize girme imkanı vardıri kıyı yapsı ince çakıldan teşeküldür, deniz kestanesi yoktur. Masamız sandalyemiz vs. yoktur. Yanınızda oturucak karton parçası, tabure yada mat getirmeniz tavsiye olunur. Bölgede şu güne kadar kene vakasına rastlanmamıştır. Gece zamanı rüzgarın kuzey yönünden 20 km/s ile eseceği rapor edilmiştir. Gece avcıları için bir kat yedek giyisi almasını öneririm. ​

KATILIM LİSTESİ

1. yucelusta (Yücelusta)
    2. Hülya Usta(Yücel Usta' nın Eşi)
    3. controller81 (Bekir)
    4. controller81 in arkadaşı
    5. miccron (Kerem)
    6. Ahmet Rasim Terziakın
    7. diren (Örgen)
    8. Atto(Atıf Aşk)
    9. Atıf Bey' in Eşi
    10. önder güdücüler
    11. ylmzhsn(Hasan Yılmaz)
    12. kurtuluş(Kurtuluş)(zor kullanılarak getirilecek :p)
    13. fsr (Ferhat)
    14. Ferhat'ın arkadaşı
    15. Ferhat'ın arkadaşı

KENDİ ARAÇLARIYLA GELECEK OLANLAR

1. Simendifer (Sennur)
    2. Suatreis (Suat)
    3. ayastafanos Balıkçısı (İbrahim)
    4. FARKAS (Atila)
    5. FARKAS (Atila Bey' in Eşi)
    6. FARKAS (Atila Bey' in Oğlu)
    7. marcus1903 (Yavuz)
    8. marcus1903 (Yavuz Bey'in Eşi)
    9. Alperalp4 (Alper)
    10. ACEMİBEN (Halil Doğu)
    11. levrekçi59 (Doğan Duba)
    12. Dalgıç837(Ergiz Esen)
    13. Trout Baba (Vedat Bey)

3. simendifer

simendifer Sennur

Eğer geliyorsan seni Merter'e uğrayarak alabiliriz. ;) Ama kesin geliyorum ya da gelmiyorum diye belirt ki, ona göre bugün servis şöförü ile görüşelim. Çünkü oradan binecek olan tek sen varsın. Gelmeyeceksen, Merter'den önce E-6'ya gireriz. Geleceksen, kesinlikle Merter'e uğrarız. ;)

4. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Hala kararsızım ya ama bugün öglene kadar kesin cevap vericem

5. simendifer

simendifer Sennur

Tamam, senden haber bekliyoruz şöförle görüşmek için. ;)

6. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Pazar sabahına iki kişilik daha yer ayırtmak istiyorum yanlız dönüştede merter ve benzeri yakın yerlerde bizi bırakabilirsiniz dimi çünkü kendi aracımı o gün hiç çıkarmıcam merterede metrobüsle filan geliriz sanırım (keşke e5 şikullansaydınız :D) birde pazar sabahı haberleşmek ve nerde bekliyecegımızı ögrenmek için ilgili bir kişinin telefon numarasını rica ediyorum

7. simendifer

simendifer Sennur

Sizi Merter'de nereden alacaksak, geri dönüşte de aynı yere bırakacağız. :) Telefon numarasını özelden gönderiyorum. ;)

8. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Merterde bizi alıcagınız yeride bana cumartesi gününe kadar belirtiseniz sevinirim

9. simendifer

simendifer Sennur

MÜREFTE

AÇIKLAMALAR

Servis İmkanı :

Organizasyonumuzda servis imkanı sağlanmıştır. Servisimiz saat 6:30 da Ümraniye çarşı içinde İGDAŞ binası önünden hareket edecektir. Saat 6:45 te Kadıköy de Beşiktaş Vapur İskelesinin hizasında karşı kaldırımda beklemeye başlaycak ve 07:30 da harekete geçerek saat 08:00 da Beşiktaş ta olacaktır. Servisimiz beşiktaş ta bekleme yapmayacaktır. Hareket noktası Üsküdar motor iskelesinin karşısındaki ototbüs durağı olup, oradaki toplanma noktası Üsküdar Vapur İskelesinin önüdür. Görevlendirilmiş olan bir arkadaşımız sizleri servis aracına yönlendirecektir.

Servis aracı plakası : 34 YJ 4561-2006 model Midibüs,Klima, tv, buz dolabı vs...
    Servis Sürücüsü :İsmail Balçın - 0535 254 14 61
    Servis bedeli : Gidiş dönüş 250 ytl/27 kişi

Servis Sürücüsü hakkında gerekli olan yolcu taşıma ile ilgili trafik yeterlilik tahkikatı yapılmıştır.

Organizasyon Planı :

21.06.2008 akşamı bir grup arkadaşımız ve ben bölgeye hareket edeceğiz. Gece boyunca çadır kamp sitilinde avlanacak ve konaklayacağız. Çevre pansiyonlardan yer ayırtan ve katılım gösterenlenlerde olacak. Ertesi sabah Servis aracı ile gelen dostlarımzı karşılayacak ve neşemize olduğumuz yerden devam edeceğiz. Servisimiz 22.06.2008 sabahı hareket ile Mürefte ye ulaşacak, ortaklaşa bir zaman diliminde geri dönüş yapacaktır.

Yeme İçme Konusu :

Katılım gösterecek olan tüm üyelerimiz yeme içme zaruretlerini kendi imkanları dahilinde karşılayacaktır. İsteyen mangalını getirsin, isteyen yarım ekmeğini. Ama hiç kimse aç kalmaz endişeniz olmasın..

Yem konusu:

Boru kurdu temini konusunda yeterli talep alınmadığı için sipariş verilmemiştir. Hiç kimseye 4 ytl paket başı vermeniz gerekiyor diye bir cümleyi ben kuramam. Yem konusunda ihtiyaç duyan arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile bilgi vermişlerdir. Bu ihtiyacı sağlamak için elden gelinen yapılacaktır.​

Hedef Av :

Levrek, mırımır, ispari, çipura dır.​

Not : Bölgede denize girme imkanı vardıri kıyı yapsı ince çakıldan teşeküldür, deniz kestanesi yoktur. Masamız sandalyemiz vs. yoktur. Yanınızda oturucak karton parçası, tabure yada mat getirmeniz tavsiye olunur. Bölgede şu güne kadar kene vakasına rastlanmamıştır. Gece zamanı rüzgarın kuzey yönünden 20 km/s ile eseceği rapor edilmiştir. Gece avcıları için bir kat yedek giyisi almasını öneririm. ​

KATILIM LİSTESİ

1. yucelusta (Yücelusta)
    2. Hülya Usta(Yücel Usta' nın Eşi)
    3. controller81 (Bekir)
    4. controller81 in arkadaşı
    5. miccron (Kerem)
    6. Ahmet Rasim Terziakın
    7. diren (Örgen)
    8. önder güdücüler
    9. ylmzhsn(Hasan Yılmaz)
    10. kurtuluş(Kurtuluş)(zor kullanılarak getirilecek :p)
    11. fsr (Ferhat)
    12. Ferhat'ın arkadaşı
    13. claytron (Ali)
    14. Ali'nin arkadaşı

KENDİ ARAÇLARIYLA GELECEK OLANLAR

1. Simendifer (Sennur)
    2. Suatreis (Suat)
    3. ayastafanos Balıkçısı (İbrahim)
    4. Atto(Atıf Aşk)
    5. Atıf Bey' in Eşi
    6. FARKAS (Atila)
    7. FARKAS (Atila Bey' in Eşi)
    8. FARKAS (Atila Bey' in Oğlu)
    9. marcus1903 (Yavuz)
    10. marcus1903 (Yavuz Bey'in Eşi)
    11. Alperalp4 (Alper)
    12. ACEMİBEN (Halil Doğu)
    13. levrekçi59 (Doğan Duba)
    14. Dalgıç837(Ergiz Esen)
    15. Trout Baba (Vedat Bey)

Son düzenleme: 19 Haziran 2008
  10. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Ya tamam ben herşeyi ayarladım suatlada görüştüm fakat ben yem takım ne alıyım yanıma gerçi dolu takım var ama orda lazım olucak eksiktir kesin ?

11. simendifer

simendifer Sennur

Valla takım olarak bilgiyi Yücel verse daha sağlıklı olur, çünkü orada hiç avlanmadım. ;) Ama orada bulunan balıklara bakarsak levrek, çipura, mercan, ispari gibi balıklar var. Buna göre takım hazırlanabilir. Malzeme konusunda da endişen olmasın, sıkıntı yaşarsan hepimizin takım çantası orada olacak. Takviye yaparız... ;)

12. FARKAS

FARKAS Atila

En İyi Avı:
    ÇARŞI DOSTLUĞU
    konu içerisinde yazmıştı ama bulamadım mesajı 4-7 no uzun ve kısa pala iğne ince köstek misina diye hatırlıyorum

13. simendifer

simendifer Sennur

Servis listemiz aşağıdaki şekilde arkadaşlar. İtirazı olan varsa şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun. :p Saatlere iyi bakın arkadaşlar. ;)

06.30 - Ümraniye'den binecekler;

fsr (Ferhat)
    Ferhat'ın arkadaşı
    Kurtuluş
    Bekir
    Bekir'in arkadaşı

06.45-07.30 arası Kadıköy'den binecekler (07.30'da servis hareket edecektir)

Önder Güdücüler

08.00 - Beşiktaş'tan binecekler ;

ylmzhsn(Hasan Yılmaz)

08.05 - Zincirlikuyu'dan binecekler :

Diren

08.10 - 4. Levent Yapı Kredi Plaza önü

Kerem

08.30 - Merter'den binecekler ;

claytron (Ali)
    Ali'nin arkadaşı

08.40 - Şirinevler'den binecekler ;

yucelusta (Yücelusta)
    Hülya Usta(Yücel Usta' nın Eşi)
    Ahmet Rasim Terziakın

Son düzenleme: 19 Haziran 2008
  14. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Çok Kütü Fena :(

Arkadaşlar Selam

Uzun zamandır bu organizasyona katılma hayelleri kuruyorum. Dün elime ne yazık ki bir sünnet davetiyesi geçti. 22 / 06 /08 Tarihli 19:00 - 23:00 Saatleri arası. Aynı apartmanda oturduğumuz komuşumuzun oğlu.

Durum vaziyet coğrafya böyle iken eşimle beraber ne yapsak ne etsek diye düşünüp duruyoruz dünden bugüne.

Önümüzdeki seçenekler şunlar ;

1. Mürefte'ye 1 gün önceden arabayla gidebilir, konaklamayı arabada geçirebiliriz (cumartesi), pazar günü de 15:00 gibi yola çıkar 17:00 de evde olmak üzere sünnet düğününe katılabiliriz...

2. Mürefte'ye pazar sabahı araba ile yola erken çıkmak sureti ile 05:00 gibi gideriz. Saat 07:00-08:00 gibi orda olup, akşam saat 15:00 gibi yola çıkar 17:00 de evde olmak üzere sünnet düğününe katılırız...

3. Komşuya bu cuma günü oturmaya gider, bir planımız olduğunu söyler hediyesini verebiliriz. Kadıköyden servise binip Mürefteye gidebiliriz.

4. Mürefteye hiç gitmeyiz. Sadece sünnet düğününe katılırız :(

Benim gönlüm 1 numaralı operasyondan yana fakat bakalım evin reisi ne diyecek :)

15. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
  16. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Atıf kardeşim gönlünün istedigi şıkkı gerçekleştir bence tabi emir büyük yerden :D

17. simendifer

simendifer Sennur

İç işlerine karışmıyoruz valla. :p Ama ille de fikrimizi merak ediyorsanız, bizim tercihimiz muhtemelen ya 1. ya da 3. şık olurdu. :p

18. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkürler Kurtuluş. :) Bu arada sen geliyorsun değil mi? Gerçi zorla getireceğiz zaten ama yine de senin rızan olsun diye diyorum. :D

19. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    ya abla valla ikilemde kaldım
    gecen dede yazdım işlerden dolayı biraz yoğunuz
    ama son dakika golü atabilirim
    nasıl olsa servisci burdan tanıdık
    buluşma noktasıda bana çok yakın
    olmadı pazar sabahı 6:15 de araca yatay geçiş yapabilirim
    herşey nasip kısmet
    bakalım c.tesi akşamını görmeden bir şey söleyemiyorum hala
    hem bu kararsızlığım nedeni ile gelecek olan 2 arkadaşımı dahi davet edemiyorum.bakalım pazar ola hayrola:eek:

20. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Geliyoooorrruuuzzz :))))

Yupppiiii :D

1. şıkkı seçtik ve bir gün önceden mürefteye gidip, geceyi orada geçiricez. pazar günü saat 15:00 gibi geri dönmek üzere yola çıkıcaz.

Yanlız mürefteye nasıl gideceğimi tam olarak bilmiyorum. Otobandan nerden sapıyoruz, nerden nereye dönüyoruz. İskeleyi nasıl buluruz. ???

Yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar