Pazar sabahı 4.30 da cıktık yola bala yolunun bazuk oldugunu ögrendigimden elmadag kırıkkale yolundan gittik. Bölgeye ilk defa gittigimizden avlak yerlerini formdan siz degerli arkadaşlarımızdan aldıgımız bilgilerle araştırmaya başladık bir kac yer degiştidik botumuzu şişirip cıktık havanın cok esintili olması sebebiyle su sonderece dalgalıydı ne biryerde sabit kalabiliyordok nede sırt cekebiliyorduk capa atmamıza ragmen sürükleniyorduk ama umutları kaybetmeden at ceke devam ettik sonunda 58 cm bir turna geldi. Arkasından kenardaki arkadaşlar bir tane kadife cektiler. saat 11.30 civarı avlagı tekrar degiştirdik oradada bi turnayı kepceden kacırdık kacan balık büyük oldu 70-75 cm lik bir turnaydı balıkta hiç vuma olmadıgı için tasmalama yapamadım 2 metre önümüzde su yüzeyine cıktıgı anda gödük tasmalamaya fırsat kalmadı ilk hamlede kepceye girmedi ikincisindede kaşık kepceye takıldı ve turna özgür kaldı 20 dakika sonra ikinci turnayı kepceye aldık.
o tarafa hiç gecmedik ama yigenim gitmiş kayaların oradan 70 cm lik birtane cekmiş başka yok diyordu.
Selam aşkın abicim hayırlı olsun turnalarınız gerçekten güzelmiş abicim seni işyerinden 2.3 defa aradım not da bıraktım ama bi türlü komuşamadık hayrlısı