arkadaşlar vurduğum bu kalkan en iyi avımdır..:) [IMG] [IMG]
ilk önce hoşgeldiniz diyeyim çok hızlı bir giriş olmuş tebrikler önce imza ayarlarınızı yaparsanız size telafuzda kusur etmeyiz artı avınızın bir hikayesi yokmu onuda anlatırsanız sevinirim
hoşbulduk arkadaşlar..imza ayarları falan bana biraz yabancı..zamanla bir şeyler yaparım..acemilik işte Avın hikayesine gelince ; zavallım otların üzerine öylesine yatmıştı..ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. çok büyüktü.. tabii ki gözlüğün de biraz azizliği var..hemen yaklaşık 4 m ye dalıp zıpkını sapladım..çok güzel bir şeydi..
imza ayarlarınızı alttaki linki tıklayarak yapabilirsiniz http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Hocam o nedir öyle... Yapmayın bizi kışkırtmayın bu kuzuların resmini gösterip... Bu arada aramıza hoşgeldiniz... Sanırım gelmenize ençok Hakan bozulacak... Kendisi siz gelene kadar Kalkandan sorumlu site bakanıydı...
asla bozulmam desteklerim hatta dostum çok güzel bir balık tebrikler can yaklaşık olarak 1 yada 1,5 arasındadır o kuzuda
maşallah hakikatten çok harika bir balık pardon kuzu. ya ben de giricem bu zıpkın olayına. artık işin içine girmek gerekiyor.
Nefis bir av olmuş Şileye gidip kalkan avlayacam diyen ardından manzara resimleri koyan Hakancım çatlamıştır bu resimleri görünce Bakmayın siz desteklerim felan dediğine
Göksel kardeş öncelikle güzel av için tebrikler de bu güzeller nerde nezaman avlandı bi karadenizli olarak bilmekte fayda var sanırım
Ya bana kalkan gostermeyin ya. Olmuyo ama.Arada 18bin km var diyorum size. Bu ne boyle.Bu kalkan degil Karadeniz Sultani. ben boyle bir kalkan vursaydim o zipkini alir duvara asar yaninada bu resmi cerceveletir asardim.O zipkin isini yapmis emekliye ayrilmistir.Gerekli saygi gosterilmelidir artik ona. Ustadim daha boyle nice avlara, hosgeldin aramiza..
Gökhan , tebrikler güzel av olmuş.... Hakan kalkandan sorumlu devlet bakanıdır ya, kendisine vurulan avdan hisse vermen lazım Şu küçük olanı bir zahmet gönderiver kendisine. Yoksa şile taraflarında kıyıda "Kalkan,kalkan..." diye dolaşan bir gariban görürsen sakın şaşırma ,bizim Hakandır o ..