Balıkları yakalama kısmı gerçekten bir yetenek meselesi, benim örnek göstermek istediğim ise senin balıkları geri bırakma huyun, gerçekten hepimizin örnek alması gereken bir davranış. AOB sadece balık yakalamaktan ibaret değil doğa sevgisini de yaşayıp insanlara örnek olmak lazım. Sen işin bu kısmını en güzel yapan üyelerden birisin. Yeteneğin ve doğa sevgini takdir ediyorum.. Sağlıcakla kal dostum...
tesekkurler,sadece ansiklobediyi tamalamak icin yilan baligi lazim onuda bu yaz insallah tutarim su ana kadar denk getiremedim.
tesekkur ederim.daha oncede dedigim gbi baliklari tutmak bana tavadaki halinden daha cok zevk ve tad veriyor benim gibi dusunen insanlar burda cogunlukta o yuzden tuttugum baliklar iri ve seneye dahada iri olucak ve baska balik tutkunlarini sevindirecek
tesekkurler kepcesizbiraz ugrastiriyo ama ugrasa degiyor tabiki.ayrica tesekkurler bol bol burdan yeterince egtim alirsin sitede her turlu bilgi mevcut
benim bir sorum olacak! Sizin oralarda başkalarına tutacak balık kaldımı? Resimlere bakınca, sabah sabah balığım geldi yawwww...
Tebrikler abi çok güzel balıklar ,yılan balığının yanında birde tabi yayın lazım değilmi birde bişi diyecem o balıkları resimlerken ağızlarından kıstırarak tuttuğun aletin ismi nedir ?
aletin aynisi burda tikla ve bak:http://www.raven.nl/nl/producten/roofvis/2704_lip_grip_s/dlt_lip_grip_met_unster/ yayin malesef buralarda cikmiyor zetn ciksada iri boylari cikar onuda tek basina sudan disari alamam