Bugün birkaç saatliğine de olsa derelere atayım dedim kendimi. Sonuç yine hüsran. Tek vuruş aldım, onun haricinde hiç hareket olmadı. Suyun ve çamurun keyfini çıkardığım yanıma kar kaldı. Dönüşte arabam saçma sapan çığlıklar atmaya başladı sesin nereden geldiğini bi türlü bulamadım, yarın ustaya verecem. Pazartesi gününden itibaren 3 günlük kamp planım vardı, o da yatacak sanırım Bu gidişle başarısız raporlarımla nam salmaya adayım. hihi Güne dair bir kaç kare Geleneksel ketdok çöp toplama şenlikleri
İç açıcı kareler. İnşallah gönlünce balıklar da olur Halilcim. 2. fotoğrafın Erzurumlu kardeşi (05.06.2010)
Fotograflar güzel, elbet gün gelecek başarılı raporlar da gelecek muhakkak. İstediğin türlerle güzel fotoğraflar çekmeni dilerim.
Kayış sesi,çığılık gibidir,ıslanınca çığlık atar hala ötüyorsa yarın,bilya sesidir,servise götürürsün o zaman
Çok güzel fotoğraflar, ben de bugün sana yakın Melen deresinin yanından geçtim, insanın olta atası geliyor, doğanın içinde.. Arabanın, %90 altına dal parçası sıkışmıştır. Güvenilir bir servise gitmiyorsan, kesinlikle ön tekerleklerin oralardan arabanın altına bir bak derim.. Büyük ihtimalle koruma sacının üstünde kalmıştır.. Servis para kazanma uğruna, olmadık şeyler bozuk diyebilir..
Bolu çevresinin doğası harikadır evet Çok baktım ama bişey de göremedim ya, yarın bakıcaz artık sanayide..
halil bey zevkli bir paylaşım daha, teşekkürler. avlarınız bereketli olsun. araç için se önemli olan sağ sağlim dönmenizdi. bugün yarın araçta eski sağlığına kavuşur.